This is not the document you are looking for? Use the search form below to find more!

Report home > Education

Actual Killtest 650-379 Test Material

0.00 (0 votes)
Document Description
With Killtest 650-379 exam guides in hand, people can clear the exam easily.
File Details
  • Added: May, 24th 2012
  • Reads: 148
  • Downloads: 0
  • File size: 164.40kb
  • Pages: 4
  • Tags: exam, test, material
  • content preview
Submitter
  • Username: cenyey
  • Name: cenyey
  • Documents: 386
Embed Code:

Add New Comment




Related Documents

Actual Killtest 650-378 Exam Material

by: cenyey, 4 pages

Killtest 650-378 exam preparation material can make sure you pass the test successfully.

Killtest 650-294 Exam Material

by: cenyey, 4 pages

With Killtest 650-294 exam material in hand, there is no need to worry about the test.

Actual Killtest HP2-B71 Exam Material

by: cenyey, 3 pages

With Killtest HP2-B71 exam material in hand, there is no need to worry about the test.

Actual Killtest LOT-917 Exam Material

by: cenyey, 5 pages

Killtest LOT-917 exam preparation material can make sure you pass the test successfully.

Actual Killtest S90-20A Exam Material

by: cenyey, 5 pages

Killtest S90-20A exam study guides can make sure you pass the test in the first attempt.

Actual Killtest COG-701 Exam Material

by: cenyey, 5 pages

Killtest COG-701 exam study guides can help you clear the test in the first attempt.

Killtest IBM COG-625 test material

by: broderick, 6 pages

IBM COG-625 test material from Killtest guarantees you could pass your COG-625 certification exam! Killtest COG-625 is your ultimate source for COG-625 exam preparation. Killtest provides IBM ...

Killtest 650-256 Exam Training Material

by: cenyey, 4 pages

Killtest provides the actual questions for 650-256 test, which covers all the knowledge points of real exam.

Killtest 650-568 Dumps Download

by: hopeyangmei, 3 pages

Killtest 650-568 Dumps Download

Useful Killtest HP0-M58 Exam Material

by: cenyey, 5 pages

With Killtest HP0-M58 exam material in hand, there is no need to worry about the test.

Content Preview



At Killtest, people can get all the required
exam information of IT certification test for
them to get certified easily. Killtest provides
many pop certifications, such as IBM, Oracle,
HP, and so on. A lot of new exams are available
at Killtest, such as 646-206, NS0-154,
E20-545, and so on.


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
Exam : 650-379
Title
:
A
B
NASEE Advanced
Borderless Network
Architecture System
Engineer Exam
Version : Demo
1 / 3

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
1.Which option is an end to end solution that addressess all layers of the wlan in order to provide cost
effective, high performance wireless networks for business critical mobility?
A. cisco unified wireless network
B. cisco motion
C. cisco clientlink
D. cisco anyconnect
Answer: A
2.what are two features of application velocity.? (choose two)
A. it helps busness leaders to increase management complexity
B. it focuses on new roles of application and network optimization
C. it provides visibility that can be used to understand the trending and analysis of application
performance
D. it distributes content across various mobile devices
E. it helps IT professionals to meet or exceed business service level agreements
Answer: CE
3.which layer in the hierarchical model is known as the backbone that glues together all the elements of
the campus architecture?
A. core
B. access
C. distribution
D. architecture
Answer: A
4.which of the following can you use to avoid discontinuous vlans or subnets, routing black holes, and
active/active hsrp or glbp situations?
A. layer 3 point to point routed link
B. arp and cam
C. qos policies
D. cisco stackwise technology in the catalyst 3750 family of switches
Answer: D
5.which two features are specific to the cisco trustsec solution? (choose two)
A. it allows guests to securely have complete access to the network
B. the information and capabilities it provides for controls, auditing, and reporting can be used to meet
compliance requirements
C. it is primarily used for wired connections inside of an organization to protect the most sensitive info
D. it uses switchport level encryption to protect network data confidentiality
E. it recognizes the types of media that are going over the ntwork and makes sure they are properly
created sent and delivered
Answer: AB
6.which component of the cisco smart business architecture provides the underpinning infrastructure on
2 / 3

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
which all other services and applications rely?
A. network foundation
B. user services
C. network services
D. wan optimization
Answer: A
7.what is a characteristic of cisco offerings for green energy solutions?
A. cisco can offer right combination of business oriented solutions, platforms and infrastructure, and
expertise
B. cisco can provide many different ways of managing the same account
C. cisco can provide significant pull through revenue
D. cisco can offer automatic power control with individual components within an infrastructure
Answer: D
8.what would you use to track guest provisioning and guest netowrk user statistics, including login and
logout times?
A. cisco wireless control system
B. cisco scansafe
C. cisco SAFE blueprint
D. cisco clientlink
Answer: A
9.in which way would a company allow visitors external internet access while simoultaneously preventing
any unauthorized connection to the enterprise internal resources and services?
A. by dedicating a logical virtual network to handle the entire guest communication path
B. port address translation
C. network address translation
D. port security with sticky learning
Answer: B
10.you want a security solution that enforces access and policies in the borderless network by providing
info such as identity, time and date, posture, location, device type and access type. which cisco solution
will provide you with this information?
A. cisco trustsec
B. cisco adaptive security appliances
C. cisco anyconnect
D. cisco ironport wsa
Answer: A
3 / 3

Download
Actual Killtest 650-379 Test Material

 

 

Your download will begin in a moment.
If it doesn't, click here to try again.

Share Actual Killtest 650-379 Test Material to:

Insert your wordpress URL:

example:

http://myblog.wordpress.com/
or
http://myblog.com/

Share Actual Killtest 650-379 Test Material as:

From:

To:

Share Actual Killtest 650-379 Test Material.

Enter two words as shown below. If you cannot read the words, click the refresh icon.

loading

Share Actual Killtest 650-379 Test Material as:

Copy html code above and paste to your web page.

loading