This is not the document you are looking for? Use the search form below to find more!

Report home > Education

Certidea 70-529 exam questions and answers

0.00 (0 votes)
Document Description
Microsoft 70-529 questions and answers in PDF make it simple for you to download and utilize. Great faith has been shown to Certidea 70-529 questions and answers by more and more successful candidates.
File Details
  • Added: October, 07th 2010
  • Reads: 134
  • Downloads: 0
  • File size: 96.21kb
  • Pages: 6
  • Tags: certidea, 70 529, microsoft
  • content preview
Submitter
  • Username: meibao
  • Name: meibao
  • Documents: 83
Embed Code:

Add New Comment




Related Documents

Certidea 70-297 exam questions and answers

by: meibao, 4 pages

Microsoft 70-297 questions and answers in PDF make it simple for you to download and utilize.Great faith has been shown to Certidea 70-297 questions and answers by more and more successful candidates.

Certidea 70-351 exam questions and answers

by: meibao, 6 pages

Microsoft 70-351 questions and answers in PDF make it simple for you to download and utilize.Great faith has been shown to Certidea 70-351 questions and answers by more and more successful candidates.

Certidea 70-432 exam questions and answers

by: meibao, 6 pages

Microsoft 70-432 questions and answers in PDF make it simple for you to download and utilize. Great faith has been shown to Certidea 70-432 questions and answers by more and more successful ...

Certidea 70-441 exam questions and answers

by: meibao, 5 pages

Microsoft 70-441questions and answers in PDF make it simple for you to download and utilize.Great faith has been shown to Certidea 70-441 questions and answers by more and more successful candidates.

Certidea 70-452 exam questions and answers

by: meibao, 4 pages

Microsoft 70-452 questions and answers in PDF make it simple for you to download and utilize.Great faith has been shown to Certidea 70-452 questions and answers by more and more successful candidates.

Certidea 70-563 exam questions and answers

by: meibao, 6 pages

Microsoft 70-563 questions and answers in PDF make it simple for you to download and utilize. Great faith has been shown to Certidea 70-563 questions and answers by more and more successful ...

Certidea 70-655 exam questions and answers

by: meibao, 6 pages

Microsoft 70-655 questions and answers in PDF make it simple for you to download and utilize. Great faith has been shown to Certidea 70-655 questions and answers by more and more successful ...

Certidea 70-685 exam questions and answers

by: meibao, 3 pages

Microsoft 70-685 questions and answers in PDF make it simple for you to download and utilize. Great faith has been shown to Certidea 70-685 questions and answers by more and more successful candidates

Certidea 70-567 exam questions and answers

by: meibao, 14 pages

Microsoft 70-567 questions and answers in PDF make it simple for you to download and utilize.Great faith has been shown to Certidea 70-567 questions and answers by more and more successful candidates ...

Certidea 70-649 exam questions and answers

by: meibao, 7 pages

Microsoft 70-649 questions and answers in PDF make it simple for you to download and utilize.Great faith has been shown to Certidea 70-649 questions and answers by more and more successful candidates.

Content Preview
Microsoft
70-529
MS.NET Framework 2.0 - Distributed Appl Development
The
h fo
f l
o l
l o
l w
o in
i g
n s
g are
r so
s m
o e ti
t p
i s
p mad
a e
d fo
f r
o yo
y u
o ,
u we re
r co
c m
o men
e d
n
yo
y u
o
to
t
re
r ad
a th
t e
h m ca
c re
r fu
f l
u l
l y
l
si
s n
i c
n e
c
th
t e
h y ca
c n he
h lp
l yo
y u
o le
l a
e rn
r be
b tt
t e
t r.
r
Do
D '
o s and
n Don
o '
n t
' s
Do’s: Study our products rather than just remember the questions and answers. Certidea
materials are strictly selected by our experts according to the official standards. After studying
them you can enhance your ability.
Don’ts: Do not go through our products just once. You should make sure you can have
enough time to master our materials in case you have missed something. We guarant ee that
you can pass your exam after fully studying our products.
Pro
r m
o pt
p Up
U d
p a
d te
t
You can rest assured that every Certidea product is of the latest version. We are constantly
updating our products to make sure our quality. You can enjoy a 120-day free update after the
purchase and you should check your member zone at Certidea an update 3-4 days bef ore the
scheduled exam date.
Deve
v l
e o
l p
o m
p ent
n
If you have some complaints or suggestions, please let us know. No matter what is the
problem, we are eager to hear from our customers to develop ourselves. You can contact us
at feedback@Certidea.com and should include the following s: exam number, version, page
number, question number, and your login ID. We will solve your problems as soon as possible.
Certidea--Lead Your Way to Certif icates
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sales and Support Manager
Sales Team: sales@Certidea .com
Support Team: support@Certidea .com
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Co
C p
o y
p r
y i
r g
i h
g t
h
A unique serial number associated with your particular name and contact information is
contained in each PDF file for security purposes. So if we find you have distributed a
particular PDF file, Cert idea reserves the right to take legal action against you according to
the International Copyright Laws.
Lead your way to certificates!

Question:1
You create .NET Framework remoting components that must be deployed on an unattended
application server.
IIS is not installed on the application server. Company policy requires that no changes be
made to the
application server except the deployment of approved custom code that is
written by your development team. You need to ensure that the components can run on the
unattended application server. What should you do
A: Create a Console Application project to host the components.
B: Create a Windows-based application project to host the components.
C: Create an ASP.NET Web application Web site to host the components.
D: Create a Windows service to host the components.
E: Create an ASP.NET Web service Web site to host the components.
Answer: D
Question:2
A Web service exposes a method named GetChart that returns an image. The data used to
generat e the image changes in one-minute intervals. You need to minimize the average time
per request for CPU processing. What should you do?
A: Set the BufferRespons e property on the WebMethod attribute of the GetChart method to
True.
B: Set the BufferRespons e property on the WebMethod attribute of the GetChart method to
False.
C: Set the CacheDuration property on the WebMethod attribute of the GetChart method to 60.
D: Set the CacheDuration property on the WebMethod attribute of the GetChart method to 1.
Answer: C
Question:3
A Windows-based application sends messages to the TestMessageQueue queue. An
acknowledgement message must be sent to the TestMessageQueueAdmin queue when: The
original message is retrieved from TestMessageQueue. The message has not been retrieved
from Test MessageQueue after a specified time period.
The following code is used to send a message to the TestMessageQueue queue. (Line
numbers are included for ref erence only.)
01
MessageQueue^ mq = gcnew MessageQueue(".\\TestMessageQueue" );
02
MessageQueue^ mqAdmin = gcnew MessageQueue(".\\TestMessageQueueA dmin");
03
Message^ m = gcnew Message(messageBody);
04
m->AcknowledgeType = AcknowledgeTypes::PositiveReceive;
05
mq->Send(m);You need to ensure that an acknowledgement message is sent to the
TestMessageQueueAdmin queue as required. Which two actions should you perform? (Each
correct answer presents part of the solution. Choose two.)
Lead your way to certificates!

A:Add the following line of code between lines 04 and 05.m->AdministrationQueue =
mqAdmin;
B:Add the following line of code between lines 04 and 05.m->ResponseQueue = mqAdmin;
C:Replace line 04 with the following code.m->AcknowledgeType =
AcknowledgeTy pes::PositiveReceive & AcknowledgeTypes.NegativeReceive;
D:Replace line 04 with the following code.m->AcknowledgeType =
AcknowledgeTy pes::PositiveReceive | AcknowledgeTypes::NegativeReceive;
Answer: A, D
Question:4
A Web service returns a Node object X that ref erences Node object Y. Node object Y also
ref erences Node
object X. When the Web service method is called in a way that returns Node object X, the
following exception is thrown. System.InvalidOperationException: A circular ref erence
wasdetected while serializing an object of type Node. You need to ensure that the Web
service method runs without generating the exception. Your code must preser ve the circular
ref erence between the Node objects. What should you do?
A: Add the following attribute to the Web service
method.<SoapRpcMethod(Use:=SoapBindingUse.Literal)>
B: Add the following attribute to the Web service
method.<SoapRpcMethod(Binding:="Encoded")>
C: Add the following attribute to the Web service
method.<SoapRpcMethod(Use:=SoapBindingUse.Encoded)>
D: Add the following attribute to the Web service
method.<SoapRpcMethod(Binding:="Literal")>
Answer: C
Question:5
You call a method in a Web service. The following exception is thrown in the Web service
client.System.Web.Services.Protocols.SoapException: Server was unable toprocess request.
--> System.NullRef erenceException: Object ref erence not set to an instance of an object.You
discover that it is the following line of code that throws the exception.If Session("StoredV alue" )
Is Nothing ThenY ou need to ensure that the method runs without throwing the exception.
What should you do?
A: Modify the WebMethod attribute in the Web service so that the EnableSession property is
set to True.
B: In the client code for the Web service's proxy object, assign a new instance of the
System.Net.CookieContainer object to the CookieContainer property.
Lead your way to certificates!

C: Add the following element to the System.Web section of the Web.config file.<sessionState
mode="InProc" />
D: Add the following elements to the System.Web section of the Web.config
file.<httpModules> <add name="Session"
type="System.Web.SessionState.SessionStateModule" /></httpModules>
Answer: A
Question:6
You create a Web service. The Web service must be deployed on a remote Web server. You
need to ensure that the deployment does not place the source code for the Web service on
the Web server. What should you do?
A: Move the contents of the development Web site to the Web server.
B: Use the ASP.NET Compilation tool (Aspnet_compiler.exe) to compile the Web service
locally. Move the resulting files to the Web server.
C: Add a Class attribute to the @WebSer vice directive. Rebuild the Web service project and
deploy it by using the Copy Web Site Wizard.
D: Add a CodeBehind attribute to the @WebSer vice directive. Rebuild the Web service
project and deploy it by using the Copy Web Site Wizard.
Answer: B
Question:7
You create a Web service. The Web service must be deployed on a remote Web server. You
need to ensure that the deployment does not place the source code for the Web service on
the Web server. What should you do?
A: Move the contents of the development Web site to the Web server.
B: Use the ASP.NET Compilation tool (Aspnet_compiler.exe) to compile the Web service
locally. Move the resulting files to the Web server.
C: Add a Class attribute to the @WebSer vice directive. Rebuild the Web service project and
deploy it by using the Copy Web Site Wizard.
D: Add a CodeBehind attribute to the @WebSer vice directive. Rebuild the Web service
project and deploy it by using the Copy Web Site Wizard.
Answer: B
Question:8
A Web service exposes the following Web method.public:
[WebMethod(CacheDuration=60)]
array<Byte> ^GetImage(String ^imageId) { ...}The Web method generat es responses that are
greater than 1 MB in size. You need to configure the Web method to minimize memory usage
on the server. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of
the solution. Choose two.)
Lead your way to certificates!

A:Apply a SoapDocumentMet hod attribute to the method declaration with the ParameterStyle
property set to SoapParameterStyle.Wrapped.
B:Apply a SoapDocumentMet hod attribute to the method declaration with the ParameterStyle
property set to SoapParameterStyle.Bare.
C:Set the BufferRespons e property of the WebMethod attribute to True.
D:Set the BufferRespons e property of the WebMethod attribute to False.
E:Set the value of the CacheDuration property of the WebMethod attribute to 0.
F:Set the value of the CacheDuration property of the WebMethod attribute to 300.
Answer: D, E
Question:9
A Web service exposes the following Web method.[WebMethod(CacheDuration=60)]public
byte[] GetImage(string imageId) {...}The Web method generat es responses that are greater
than 1 MB in size. You need to configure the Web method to minimize memory usage on the
server. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the
solution. Choose two.)
A:Apply a SoapDocumentMet hod attribute to the method declaration with the ParameterStyle
property set to SoapParameterStyle.Wrapped.
B:Apply a SoapDocumentMet hod attribute to the method declaration with the ParameterStyle
property set to SoapParameterStyle.Bare.
C:Set the BufferRespons e property of the WebMethod attribute to True.
D:Set the BufferRespons e property of the WebMethod attribute to False.
E:Set the value of the CacheDuration property of the WebMethod attribute to 0.
F:Set the value of the CacheDuration property of the WebMethod attribute to 300.
Answer: D, E
Question:10
An application calls a Web method asynchronously by using the following code. (Line
numbers are included for ref erence only.)
01 void ProcessData() {
02 ProcessingSer vice serviceProxy = new ProcessingSer vice();
03 IAsyncResult asyncResult = null;
04 asyncResult = serviceProxy.BeginProcess(dat a, null, null);
05
while (!asyncResult.IsCompleted) {
06
Thread.Sleep(1000);
07
}
08
09
serviceProxy.EndProcess(asyncResult);
10
}You need to ensure that the application can process and log any exceptions raised by
the Web method. What should you do?
Lead your way to certificates!

A: Replace line 09 with the following code.try
{
serviceProxy.EndProc ess(asyncResult); }catch (Exception ex){
LogException(ex);}
B: Replace lines 05, 06, and 07 with the following code.try {
while
(!asyncResult.IsCompleted) {
Thread.Sleep(1000);
}}catch (Exception ex)
{
LogException (ex);}
C: Replace line 08 with the following code.if (asyncResult.AsyncState is Exception)
LogException (asyncResult.AsyncState);
D: Replace line 04 with the following code.try {
asyncResult =
serviceProxy.BeginProcess(data, null,null);}catch (Exception ex) { LogException (ex);}
Answer: A
Lead your way to certificates!

Download
Certidea 70-529 exam questions and answers

 

 

Your download will begin in a moment.
If it doesn't, click here to try again.

Share Certidea 70-529 exam questions and answers to:

Insert your wordpress URL:

example:

http://myblog.wordpress.com/
or
http://myblog.com/

Share Certidea 70-529 exam questions and answers as:

From:

To:

Share Certidea 70-529 exam questions and answers.

Enter two words as shown below. If you cannot read the words, click the refresh icon.

loading

Share Certidea 70-529 exam questions and answers as:

Copy html code above and paste to your web page.

loading