This is not the document you are looking for? Use the search form below to find more!

Report home > Technology

exam guide

0.00 (0 votes)
Document Description
ExamPDF is a third-party service provider focused on providing IT industry certification exam, with our developing and operational teams, we mainly provide a variety of training materials in the IT industry such as Cisco, Sun, compTIA, IBM, HP, Oracle, VMWare, etc. We guarantee that you can pass those popular IT certification exams at your first try. With only 10-12 hours study of our study guides, you will be 100% ready to pass the exams most efficiently with high scores and get certified with ease.
File Details
  • Added: October, 15th 2010
  • Reads: 112
  • Downloads: 1
  • File size: 33.45kb
  • Pages: 7
  • Tags: exam, study guide, training exam
  • content preview
Submitter
  • Name: guider
Embed Code:

Add New Comment




Related Documents

Juniper networks jn0-120 exam guide

by: xunyinxia, 4 pages

Juniper networks jn0-120 exam guide

IBM 000-100 exam guide

by: xunyinxia, 3 pages

IBM 000-100 exam guide

IBM 000-715 exam guide

by: xunyinxia, 4 pages

IBM 000-715 exam guide

IBM 000-995 exam guide

by: xunyinxia, 4 pages

IBM 000-995 exam guide

IBM 000-641 exam guide

by: xunyinxia, 4 pages

IBM 000-641 exam guide

IBM 000-640 exam guide

by: xunyinxia, 2 pages

IBM 000-640 exam guide

IBM 000-443 exam guide

by: xunyinxia, 4 pages

IBM 000-443 exam guide

Sybase, Inc 510-022 exam guide

by: xunyinxia, 4 pages

Sybase, Inc 510-022 exam guide

Cisco 642-272 exam guide

by: xunyinxia, 2 pages

Cisco 642-272 exam guide

Huawei GB0-183 exam guide

by: xunyinxia, 6 pages

Huawei GB0-183 exam guide

Content Preview



ExamPDF




Exam : 190-802

Title : IBM Lotus Notes 8 System

Administration Update



Version : Demo











http://www.exampdf.com/
IT certification training material, The fastest way to pass the exam.


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
1. In general, how much space will a DB2 enabled Notes database utilize as compared to a replica in the
standard NSF format?
A. Equal size
B. Half the size
C. Two times more
D. Four times more
Answer: D
2. The user name that creates the original DB2 database must be a member of which of the following
groups?
A. SYSADM
B. MANAGERS
C. DB2ADMIN
D. ADMINISTRATORS
Answer: A
3. The DB2 Access server facilitates your use of the Lotus Domino Designer view functions for DB2.
Which of the following are enabled by installing the DB2 Access server?
A. Replication
B. DB2 group locking
C. ACLs and reader lists
D. DB2 container storage
Answer: C
4. You want to restrict simple search to enhance server performance by preventing users from searching
databases on a server that do not have full-text search enabled. In which of the following locations is this
configured?
A. The server document
B. The server notes.ini
C. The server configuration document
2 / 7

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
D. The advanced properties of each database
Answer: D
5. Satchel, the Domino administrator, is attempting to implement design note compression on the
resource database. He is unable, though, to see the property selection to enable this feature. Which of the
following is preventing him from seeing this selection in the database properties box?
A. He is not manager of the database
B. He has not deferred index creation
C. He has not enabled the new Domino 8 ODS
D. He does not have the designer client installed on his workstation
Answer: C
6. Martin has been directed to configure Sametime integration for Domino Web Access (DWA) on the
Domino 8 server. Which of the following is required in the server document for Sametime to function
correctly inside of DWA?
A. Java Servlet Manager
B. HTTP Servlet Manager
C. Domino Servlet Manager
D. Sametime Servlet Manager
Answer: C
7. Which of the following is required on the WebSphere server for Lotus Notes users who use composite
applications that contain portlet elements?
A. A Lotus Notes 8 client
B. Server client installer
C. The user's Lotus Notes id file
D. A Domino 8 server installation
Answer: B
8. Each time David restarts the agent manager, certain agents that should run only once are running
3 / 7

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
unscheduled. Which of the following steps may he perform to alleviate the issue while still allowing the
agents to run as required?
A. Set the agents to run on server restart only
B. Remove the server name from the agent security tab
C. Set the agent manager not to start by removing it from the notes.ini server tasks line
D. Make copies of the necessary agents into a new database and move that database out of the data
directory until necessary
Answer: A
9. Troy, the Domino administrator, needs to update the Lotus Notes Standard 8.x users with a Lotus Notes
maintenance release and a new shelf application. Which of the following is needed to perform this
update?
A. Smart Update
B. Siteupdate.nsf
C. Site Upgrade and Lotus Links
D. Smart Upgrade and Siteupdate.nsf
Answer: D
10. Directory assistance in Lotus Domino 8 enables you to specify when a secondary directory must be
used only for authentication. This provides which of the following features?
A. This blocks email from being forwarded to adjacent domains
B. This avoids NAMELookups to reduce the number of ambiguous Name dialog boxes
C. This help you validate your choice of host name for receiving authentication requests
D. This scans group member lists to ensure that each member exists in an available directory that is
configured in directory assistance
Answer: B
11. You are enabling a policy for the Productivity Tools. Which of the following is NOT available to
configure in this policy?
A. The ability to open SmartSuite files
B. The ability to allow the user to run macros
4 / 7

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
C. The ability to allow the use of Productivity Tools
D. The ability to restrict attaching Productivity Tool documents
Answer: D
12. Which of the following mail features are not available in the basic version of the Lotus Notes client?
A. Message recall
B. Attention indicators
C. Choice of preview pane location
D. Reply to all without attachments
Answer: C
13. Which of the following determines which features are available during Lotus Notes install, update, and
remove functions?
A. Site.xml
B. Smart upgrade
C. Desktop policy
D. Install manifest
Answer: D
14. The Lotus Notes 8 and integrated Sametime client may access the provisioning server through which
of the following methods?
A. SSL only
B. HTTP only
C. HTTP and NRPC
D. SSL and SSO only
Answer: B
15. Which of the following is required to be enabled for Server Fast Restart to function?
A. Cleanup Script
B. Fault Recovery
5 / 7

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
C. maximum Fault Limits
D. Server Shutdown Timeout
Answer: B
16. You have elected to create a marker so clients can update their reference to a database called
MARKETING.NSF. You did not select a designated destination server. Which of the following is the result
of this action?
A. The client will remove the bookmark reference for the database
B. The client will search all servers in the domain for a replica of the database and modify the bookmark
C. The client will search all known cluster servers only for a replica of the database and modify the
bookmark
D. The client will prompt the user to specify servers to search for a replica of the database and modify the
bookmark
Answer: A
17. The Marble Corporation has chosen to allow users the ability to initiate Eclipse updates. In which of
the following locations do they enable this ability?
A. The server document
B. The security policy document
C. The server configuration document and the client notes.ini
D. The desktop policy document and the plugin_customization.ini file
Answer: D
18. An organization has sent you a copy of their update site database for you to import. However, all of the
features that are embedded point to their server over HTTP. Your company will not allow the Notes client
to access that server. Which of the following describes the best solution?
A. Rebuild the application to point to an alternate update site
B. Use the Composite Applications Editor to specify your update site for feature requirements
C. Extract all of the features and site.xml in the provided site update database and import the features
back into your update site
6 / 7

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
D. Delete the features from the provided site update database and import your features into the provided
database and point users to the remote HTTP server
Answer: B
19. Denny, a Notes user, maintains a large amount of mail in his inbox. The administrator has designated
that Inbox Cleanup will occur on mail older than 14 days. Which of the following is the result of the
administrator enabling this feature?
A. All mail older than 14 days will be removed from the inbox
B. All mail older than 14 days will be deleted from the mailfile
C. All mail older than 14 days will be moved to a new folder titled "expired"
D. All mail older than 14 days will be moved to the trash folder and must be restored by the user
Answer: A
20. Which of the following type of permanent failure response is sent when you enable the Domino server
to reject ambiguous names through directory lookups against the primary Domino directory?
A. Mailbox unavailable
B. The recipient is unknown
C. The mail server is unavailable
D. The recipient is rejected for policy reasons
Answer: D
7 / 7

Download
exam guide

 

 

Your download will begin in a moment.
If it doesn't, click here to try again.

Share exam guide to:

Insert your wordpress URL:

example:

http://myblog.wordpress.com/
or
http://myblog.com/

Share exam guide as:

From:

To:

Share exam guide.

Enter two words as shown below. If you cannot read the words, click the refresh icon.

loading

Share exam guide as:

Copy html code above and paste to your web page.

loading