This is not the document you are looking for? Use the search form below to find more!

Report home > Art & Culture

Killtest 199-01 real Q&As free share

0.00 (0 votes)
Document Description
With killtest 199-01 exam, you can pass the exam easily and safely.
File Details
  • Added: May, 07th 2010
  • Reads: 479
  • Downloads: 42
  • File size: 179.11kb
  • Pages: 14
  • Tags: killtest, exam, certification
  • content preview
Submitter
  • Username: blueberry
  • Name: blueberry
  • Documents: 201
Embed Code:

Add New Comment




Related Documents

Killtest LOT-983 real Q&As Free Share

by: blueberry, 12 pages

With killtest LOT-983 real Q&As, you can pass the exam in the first attempt.

Killtest 000-541 Real Q&As Free Share

by: blueberry, 10 pages

Killtest 000-541 real Q&As can help you get the certification wuickly.

Killtest DC0-261 Real Q&As Free Share

by: blueberry, 9 pages

Using killtest DC0-261 real Q&As to pass the exam in the first attempt.

Killtest 000-376 Real Q&As Free Download

by: blueberry, 11 pages

Killtest 000-376 real Q&As can help you pass the exam in the first attempt.

Killtest Latest 310-091 Real Q&As Free Share

by: blueberry, 12 pages

Killtest 310-091 real Q&As can help you pass the exam successfully.

Killtest Latest 310-811 Real Q&As Free Share

by: blueberry, 7 pages

Killtest 310-811 real Q&As can help you pass the exam in the first attempt.

Killtest Latest Novell Certification 050-702 Real Q&As Free Share

by: blueberry, 7 pages

Killtest 050-702 real Q&As can guarantee you pass the exam easily.

Share Killtest HP0-J38 Real Q&As Free

by: blueberry, 3 pages

With killtest HP certification HP0-J38 real Q&As, you can clear the exam easily and safely.

Ourexam HP0-D06 real Q&As free share

by: lambrownll, 8 pages

Ourexam HP0-D06 real Q&As can help you pass the exam successfully.

Killtest 1Z0-501 real Q&As free share

by: blueberry, 14 pages

Killtest 1Z0-501 exam can ensure you pass the exam.

Content Preview
KillTest
Q&A


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
Exam : 199-01
Title
:
R i
v
erbed Certified Solutions
Professional
Version : Demo
1 / 13

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
1. Which of the following interface IP addresses can be connected to for management purposes?
1) WAN Interface
2) LAN Interface
3) Primary Interface
4) AUX Interface
A. 1,2
B. 2,3
C. 3,4
D. 1,2,3
E. 1,2,3,4
Answer: C
2. What is the default authorization policy used by Steelhead appliances?
A. Remote-Last
B. Local-Only
C. Local-First
D. Remote-Only
E. Remote-First
Answer: E
3. In version 3.x. actively synchronizing the data store in an active/passive mode where one Steelhead is
optimizing and replicating its datastore to the passive Steelhead appliance is called
1) Fail-Over
2) Connection Forwarding
3) Serial Cascading
4) Parallel Cascading
5) Never
A. 1
B. 2
C. 3,4
2 / 13

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
D. 3,4,5
E. 1,2,3,4,5
Answer: A
4. When troubleshooting a data store wrapping alarm with 1 day wrapping notification configured, which
of the following should be examined? (Multiple answers)
A. If the unit was mis-sized
B. If stream based encrypted traffic is being sent across the link as optimized
C. If your fixed target rules are pointing to the correct Steelhead
D. If Connection forwarding was properly configured
Answer: AB
5. Which of the following may be caused by reasons other than route asymmetry?
A. Receiving a RST packet from the client with an invalid sequence number while the connection is in the
SYN_SENT state
B. Receiving a SYN/ACK packet from the server with an invalid ACK number while the connection is in
the SYN_SENT state
C. Receiving an ACK packet from the client while the connection is in the SYN_SENT state
D. Receiving SYN retransmits from the client
Answer: D
6. Under what circumstances will the Netflow cache entries flush (transmitted to the collector)?
A. When the TCP FIN bit is set.
B. When the TCP PSH bit is set.
C. When the TCP RST bit is set
D. A and C.
E. A and B.
F. None of the above.
Answer: D
3 / 13

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
7. You would like to mark the DSCP value for an active FTP data connection as AF22. Which of the
following are true? (Hint Use calculator)
A. Specify qos dscp rule at client-side Steelhead with a dest-port of 21 and with a DSCP value of 22.
B. Specify qos dscp rule at client-side Steelhead with a src-port of 20 and with a DSCP value of 20.
C. Specify qos dscp rule at server-side Steelhead with a dest-port of 21 and with a DSCP value of 22
D. Specify qos dscp rule at client-side Steelhead with a dest-port of 20 and with a DSCP value of 22.
E. Specify qos dscp rule at server-side Steelhead with a dest-port of 20 and with a DSCP value of 20.
Answer: E
8. Which of the following demonstrate a valid use of a Peering role?
1) To allow auto-discovery probes to pass through specific Steelhead appliances
2) To avoid adding auto-discovery probe to a SYN packet
3) To avoid "back to back" or unintentional cascaded optimization in serially clustered deployments
4) To specify a specific target Steelhead for optimization
5) To allow hybrid mode to function correctly
A. 1,3
B. 2,3
C. 1,2,3
D. 1,2,3,4
E. 1,2,3,4,5
Answer: A
9. When cabling a Steelhead for a virtual in-path deployment using WCCP nr PBR, only the following
physical interface is required tube wired fur interception (assume a single 2 part card in the unit)
A. wan0_0
B. lan0_0
C. primary
D. aux
E. inpath0_0
Answer: A
4 / 13


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
10. A customer is reporting higher than normal CPU utilization on certain routers in their network.
Looking at their Steelhead logs, they see "intercepy/localkernel/icore.c:1463] nat_check SYN packet for
already natted connection 100.100.100.33:1611 -> 100.200.200.32:80 ==> 100.201.201.25:7801".
All connections are showing up optimized but the logs persist. Give the following diagram, what is the
likely problem?
A. Lost Opportunistic Lock
B. SMB Signing
C. Fixed-Target rule needed
D. Asymmetric Route
E. Packet Ricochet
Answer: E
11. Which of the following is NOT supported in Alarm SeBings?
A. Raise alarm when network interface duplex errors ore detected
B. Raise alarm when network interface link errors are detected
C. Raise alarm when the number of optimized connections exceeds user specified limit
D. Raise alarm if a software version mismatch is detected in the network
E. Raise alarm when asymmetric routes are detected
Answer: C
12. The Primary interface is REQUIRED for which deployment methods and features?
1) In-Path
2) Server Side Out-of-Path
3) Logical In-Path (WCCP/PBR)
4) Hybrid Mode
5) Primary Pile Services (PES)
A. 2
B. 1,2
C. 2,3
5 / 13


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
D. 2,4
E. 24,5
Answer: E
13. In configuring failover settings, which of the following interfaces is used for communicating with the
backup Steelhead?
A. inpath0_0
B. inpathl0_1
C. Primary
D. AUX
E. None of the above
Answer: D
14. A customer has a server side out of path deployment, as shown in the accompanying diagram, and
reports that connections from some of their remote branch offices are not being optimized.
What is the most likely problem? Server Side Out-of-Path
A. A missing Fixed-Target rule on the Server-Side Steelhead
B. A missing Fixed-Target rule on the Client-Side Steelhead
C. The WAN interface is connected to the Server-Side Steelhead
D. The LAN interface is connected to the Server-Side Steelhead
E. Using port 78t0 in the Fixed-Target instead of 7800
Answer: B
15. In order to achieve optimization using auto-discovery for traffic coming from site C and destined to site
6 / 13


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
A in the exhibit, which configuration below would be required?
A. In-path fixed target rule on site B Steelhead pointing to Site A Steelhead
B. Peering rule on site B Steelhead passing through probes from site C
C. Peering rule on site B Steelhead passing through probe responses from site A
D. Both Aand C
E. Both B and C
Answer: B
16. In an existing deployment, all connections appear to he unoptimized. The Current Connections page,
lists the connections as pass-through .The logs indicate admission control "Jan 19 18:44:56 client
sport[343]: [admission_control WARN] - {- -) Pausing intercept." What are some possible ways to alleviate
the problem? (Multiple answers)
A. Verify there is no 5MB Signing on the server
B. Ensure that there are no Oplock issses
C. Reduce the connection number or timeout of MAPl Prepopulation sessions
D. Investigate if there is a Virus on a client trying to propagate itself
E. Validate that NFS v2 broadcasts are enabled
Answer: CD
17. Ignoring feature specific considerations, the most important sizing metrics when considering the
7 / 13

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
appropriate model Steelhead are:
A. Optimized Lan throughput, CPU, number of simultaneous optimized TCP connections
B. Optimized Wan throughput, number of simultaneous optimized TCP connections, Datastore size
C. Passthrough Wan throughput, number of simultaneous optimized TCP and UDP connections
D. Passthrough Lan throughput, datastore size, number of Lan and Wan ports
E. Number of IP addresses to be optimized, PFS Disk Capacity
Answer: B
18. You ore configuring High-Speed TCP in an environment with an 0C3 (155Mb/s) and 60 milliseconds of
round- trip latency. You know that the rule of thumb is to set the WAN router queue length to BDP for the
link. Assuming 1500 byte packets, the queue length fur this link would be closest to. (Hint Use the
calculator)
A. 3,110 packets
B. 6,220 packets
C. 775 packets
D. 150 packets
E. 10,000 packets
Answer: C
19. When asymmetric routing is detected for a source/destination pair and confirmed, how long is this
information cached on the Steelhead appliance?
A. 5 minutes
B. l0 minutes
C. 30 minutes
D. 1 hour
E. 24 hours
Answer: E
20. A customer's management VLAN ID is 8. Configure the Steelhead appliance inpath0_0 interface to be
in this VLAN assuming. It is not the native VLAN.
8 / 13

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
A. interface inpath0_0 vlan 8
B. in-path interface inpath0_0 vlan 8
C. ip interface inpath0_0 vlan 8
D. ip interface inpath0_0 vlan 8 dot1 q
Answer: B
21. Of the following, which class priority is defined for the "default" QoS class?
A. Real-time
B. lnteractive
C. Business Critical
D. Normal
E. Law Priority
Answer: A
22. A customer would like to convert the Steelhead appliance into an ingress DiffServ node Prior to that,
the router was playing this role and it has the following QoS policy:
9 / 13

Download
Killtest 199-01 real Q&As free share

 

 

Your download will begin in a moment.
If it doesn't, click here to try again.

Share Killtest 199-01 real Q&As free share to:

Insert your wordpress URL:

example:

http://myblog.wordpress.com/
or
http://myblog.com/

Share Killtest 199-01 real Q&As free share as:

From:

To:

Share Killtest 199-01 real Q&As free share.

Enter two words as shown below. If you cannot read the words, click the refresh icon.

loading

Share Killtest 199-01 real Q&As free share as:

Copy html code above and paste to your web page.

loading