This is not the document you are looking for? Use the search form below to find more!

Report home > Education

Killtest IBQH001 Exam Test Questions

0.00 (0 votes)
Document Description
Actual IBQH001 exam study guides from Killtest can make sure you pass the exam easily.
File Details
  • Added: April, 26th 2012
  • Reads: 86
  • Downloads: 0
  • File size: 173.98kb
  • Pages: 6
  • Tags: exam, test, questions
  • content preview
Submitter
  • Username: cenyey
  • Name: cenyey
  • Documents: 386
Embed Code:

Add New Comment




Related Documents

Killtest 3600 Exam Certification Questions

by: cenyey, 7 pages

Killtest 3600 exam questions and answers cover all the knowledge points of the real test.

IBM 000-546 Exam Test Questions

by: julianexam, 6 pages

Ourexam provides the latest test questions for IBM 000-546 exam, which covers all the knowledge points of the actual test.

Ourexam 000-M86 Exam Test Questions

by: julianexam, 4 pages

Ourexam 000-M86 exam actual questions cover all the knowledge points of real test.

Killtest GISF Exam Practice Questions

by: cenyey, 9 pages

With Killtest GISF exam study guides in hand, there is no need to worry about the test.

Killtest S90-05A Exam Test Questions

by: cenyey, 11 pages

Killtest S90-05A exam study guides can make sure you pass the test in the first attempt.

Killtest Real HP2-K26 Exam Test Questions

by: cenyey, 3 pages

Actual HP2-K26 exam study guides from Killtest can make sure you pass the exam easily.

Killtest 000-M96 Exam Test Questions

by: cenyey, 5 pages

Killtest provides IBM 000-M96 exam material, which can help you clear the exam easily.

Killtest HP0-M39 Test Questions Download

by: hopeyangmei, 6 pages

Killtest HP0-M39 Test Questions Download

Testhorse 000-M224 Exam Test Questions

by: wilsoney, 3 pages

Testhorse IBM 000-M224 exam questions can make sure you pass the test easily.

Testhorse 000-M228 Exam Test Questions

by: wilsoney, 3 pages

Testhorse IBM 000-M228 exam questions can make sure you pass the test easily.

Content Preview



At Killtest, people can get all the required
exam information of IT certification test for
them to get certified easily. Killtest provides
many pop certifications, such as IBM, Oracle,
HP, and so on. A lot of new exams are available
at Killtest, such as JN0-314, OA0-002,
SPS-202, and so on.


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
Exam : IBQH001
Title
: I
n t
e rnational Board for
Quality in Healthcare
Version : Demo
1 / 5


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
1.A project is defined as
A. An endeavor, which is planned, executed, and controlled, performed by people, and constrained by
limited resources
B. A process of considerable scope that implements a plan
C. A temporary endeavor undertaken to create a unique product or service
D. An objective based effort of temporary nature
Answer: C
2.Project success depends on a number of interrelated factors including time, cost, and scope control.
The success of any project depends primarily on.?
A. Customer compromise in defining his needs
B. Exceeding customer requirements through gold plating.
C. Customer satisfaction
D. Customer-supplier relationship
Answer: C
3.In the matrix management organization, which of the following is true?
A. The functional manager is responsible for improvement of employees skill s
B. The project manager is responsible for the employees' annual appraisal
C. The employee is responsible for his or her own skills improvement
D. The project manager is responsible for employees' skills improvement
Answer: A
4.Which organization is closest to a functional organization?
A. Strong matrix organization
B. Balanced matrix organization
C. Projectized organization
D. Weak matrix organization
Answer: D
5.Project management processes can be organized into
A. Initiating, planning, executing, controlling, and closing
B. Initiating, planning, contracting, executing, and administration
C. Designing, developing, testing, implementing and controlling
D. Initiating, designing, planning, executing, controlling, and Implementation
Answer: A
6.One of the most important duties that the project manager performs is
A. Cost management
B. Integration management
C. Quality management
D. Risk management
Answer: B
2 / 5

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
7.During the team building phase in paediatric department, which of the following best describes the
actions of the team?
A. The group is uncertain of their duties
B. Members prioritize and perform tasks
C. The team leader usually delegates
D. The team functions run smoothly
Answer: A
8.All of the following occur during the planning process group except
A. Develop project charter
B. Create WBS
C. Estimate costs
D. Sequence activities
Answer: A
9.Company procedures require the creation of a lessons learned document. Which of the following is the
best use of this document?
A. Planning record for the current project
B. Planning for future projects
C. Informing the team about what the project manager has done
D. Informing the team about the project management plan
Answer: B
10.Effective communication is needed for
A. getting things done
B. Conferring with others to come to terms with them or to reach an agreement
C. The exchange of information
D. Taking decisions independently
Answer: C
11.Standard precautions are measures of infection control that are used to reduce or eliminate exposure
to infectious agents .They include all of the following except
A. Work practices
B. Engineering controls
C. Personal protective equipment
D. Isolation of patients infected by contagious diseases
Answer: D
12.In a debate about the use of clean disposable gloves versus not using any gloves while giving
subcutaneous injections, which of the following can mostly help the infection control physician make a
decision?
A. Risk assessment
B. National guidelines
C. Cost benefit and availability of the gloves in the healthcare facility
3 / 5


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
D. The decision provided by the infection control committee
Answer: A
13.To establish effective infection control in a health care facility which of the following is critical?
A. A physician and a nurse with responsibilities for infection control
B. A manual of critical infection control policies and an educational program for staff
C. Senior management commitment
D. All of the above
Answer: D
14.At an infection control meeting, the discussion was focused on the new neurosurgery department
which will be opened soon. Regarding the infection control measures, which must be taken to minimize
the risk of transmission of Creutzfeldt-Jakob Disease (CJD) and other prion diseases which of the
following statements is incorrect?
A. Flash sterilization is not effective in sterilizing equipment contaminated by prions
B. For semi critical items, immersion in 1 N sodium hydroxide for an hour is sufficient
C. Steam sterilization by gravity displacement autoclave 132 aC for 30 minutes is te preferred method
D. Prevacuum sterilizer at 134aC for 18 minutes is effective
Answer: B
15.To make a risk assessment of a procedure to choose your personal protective equipment, all of the
following must be kept in consideration except
A. The nature of the procedure
B. The risk of exposure to blood or body fluids
C. The risk of exposure to pathogenic micro-organisms
D. The race of the patient
Answer: D
16.The most important procedure for the prevention of infection from germs and viruses is
A. Wearing gloves
B. Wearing surgical mask
C. Effective hand washing
D. Wearing protective eyewear
Answer: C
17.Your company's largest client has just completed an audit of your quality system. Three major
deficiencies were identified, and you risk losing this client if the problems are not corrected. As quality
manager the best plan of action is
A. Identify and correct the root cause of the deficiencies and implement changes to improve the quality
system
B. Reprimand the employees that caused the deficiencies
C. Wait until another client finds the same deficiencies, and then form a task team to investigate the
problems
D. Promise the client that the problems will be corrected
4 / 5

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
Answer: C
18.A case of hepatic cirrhosis was admitted to the ER. The patient had an attack of hematemesis few
minutes after admission and a large blood spill covered the floor .The nurse in charge brought the blood
spill kit and removed the blood. All the following are component of the blood spill kit except
A. Diluted chlorine solution
B. Goggle and plastic apron
C. Sterile gloves
D. Absorbent disposable tissue
Answer: C
19.An infection control team conducted a refreshment training day for surgeons and nurses of the
operating theatre. All of the following were recommended for sound infection control practice in their
everyday practice except
A. Open foot wear must never be worn in the operating room
B. Personnel attending the patient should not leave the theatre until gown, mask, gloves and goggles are
all removed
C. If the gloves are torn, they should be removed immediately and other sterile gloves are worn
D. Double sterile gloves are recommended for all surgeons involved in the surgery
Answer: C
20.The Infection control team in a hospital carried out a survey to estimate the incidence of health care
workers colonized by MRSA. During presenting the data in a meeting of the team, what is the most
important information they should look for while analyzing the results of the survey?
A. Gender of the HCW colonized by MRSA
B. The ward where MRSA colonized HCW work
C. Type of patients they serve
D. Site of MRSA colonization (nose, hands or other site)
Answer: B
5 / 5

Download
Killtest IBQH001 Exam Test Questions

 

 

Your download will begin in a moment.
If it doesn't, click here to try again.

Share Killtest IBQH001 Exam Test Questions to:

Insert your wordpress URL:

example:

http://myblog.wordpress.com/
or
http://myblog.com/

Share Killtest IBQH001 Exam Test Questions as:

From:

To:

Share Killtest IBQH001 Exam Test Questions.

Enter two words as shown below. If you cannot read the words, click the refresh icon.

loading

Share Killtest IBQH001 Exam Test Questions as:

Copy html code above and paste to your web page.

loading