This is not the document you are looking for? Use the search form below to find more!

Report home > Education

Nowexam 9L0-507 Actual Material

0.00 (0 votes)
Document Description
Latest Apple 9L0-507 exam questions are available at Nowexam for the examinees to clear the exam easily.
File Details
  • Added: March, 02nd 2012
  • Reads: 60
  • Downloads: 0
  • File size: 179.69kb
  • Pages: 6
  • Tags: exam, test, cert
  • content preview
Submitter
  • Username: bhupey
  • Name: bhupey
  • Documents: 35
Embed Code:

Add New Comment




Related Documents

Ourexam Apple 9L0-616 practice material

by: appleshine, 6 pages

There is the latest 9L0-616 Simlation material in Ourexam, guarantee to pass at the first attempt! http://www.ourexam.com/9L0-616.html

Ourexam Apple 9L0-510 Exam Material

by: appleshine, 8 pages

Ourexam 9L0-403 Exam material contain the newest exam points. http://www.ourexam.com/9L0-510.html

100% passing material: Apple 9L0-062 exam

by: Delia, 5 pages

Passcert is one of the most popular websites all over the world. It keeps excellent information on IT Certifications and provides the current data. It has not only thorough information on every ...

The Acpt 9L0-403 PDF DeMo

by: appleshine, 7 pages

The newest Apple 9L0-403 Exam Material in Ourexam Apple Certification.

Passcert 70-625 100% passing material

by: Delia, 5 pages

Passcert here, has updated the latest 70-625 100% passing material. All passcert 70-625 mateirals are related to the actual exam, so that ensure your 100% passing.

Actual IBM 000-191 Useful Material

by: richard2011, 8 pages

Using Exampdf IBM 000-191 actual questions to clear the exam easily.

Apple 9L0-827 test questions and answers

by: oskar, 6 pages

Apple exam 9L0-827 is one of the premier exams in the examination and certification industry. Advancing IT Professionals supplementing their know-how with excellent training from Exampdf. Quality ...

Free Download ACPT 9L0-403 Exam Pdf Demo

by: ciscoinside, 5 pages

Free Download ACPT 9L0-403 Exam Pdf Demo

BRC Global Standard For Packaging Material

by: isoconsultant, 16 pages

Demo presentation of BRC Global Standard For Packaging Material by Global Manager Group, leading ISO series consultant.

Passcert 350-001 100% passing material

by: Delia, 11 pages

It must be a piece of good news for you. Passcert today, has updated the latest 350-001 brain dumps. The brain dumps are related to the latest information about 350-001 exam. All the materials are ...

Content Preview




News for the examinees now, Nowexam holds a
sales promotion -Microsoft Bundles. Save your
money for Microsoft exams at Nowexam. People can
get all the required exam information for any IT
certification test. What's more, Nowexam actual
questions and answers can make sure you success
in the first attempt. If you decide to get IT certified,
Nowexam is your big helper.


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
Exam : 9L0-507
Title
:
M
a
c OS X Server Essentials
v10.4 Exam
Version : DEMO
1 / 4

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
1. You are offering FTP services over the Internet to users who may be behind a firewall. You should
advise users to enable passive FTP if they are behind a firewall that ________.
A. requires SFTP
B. has FTP tunneling disabled
C. does not allow FTP connections
D. does not allow all FTP connection modes
Answer: D
2. Which task can you perform remotely with Remote Desktop that you CANNOT accomplish locally using
Server Admin?
A. Start and stop services on the server.
B. Administrate a server without a monitor.
C. Administrate multiple servers simultaneously.
D. Configure an additional Ethernet port on the server.
Answer: D
3. You have defined managed preferences for the Guest Computers account in Workgroup Manager.
Those preferences apply to ________.
A. computers named on the Guest Computers list only
B. any bound computer from which a user connects to the server with Guest access
C. any bound computer that is not a member of a named computer list on the server
D. computers that are members of computer lists that have Guest access to the server
Answer: C
4. Which three password policy options can you select in Mac OS X Server v10.4? (Choose THREE.)
A. Log failed login attempts.
B. Use Kerberos passwords.
C. Use Clear Text passwords.
D. Establish password criteria.
2 / 4

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
E. Set length of expiration intervals.
F. Identify password storage location.
Answer: ADE
5. Where on a client machine is managed client data stored after the user logs in?
A. /Library
B. /System/Library
C. /Library/Preferences/
D. ~/Library/Preferences/
Answer: D
6. In Mac OS X Server v10.4 Workgroup Manager, the Often preference lets users ________.
A. make preference setting changes that are persistent
B. define the number of times a preference setting can be changed
C. change a preference setting for the duration of their login session
D. define a calendar schedule for resetting a preference to its default value
Answer: C
7. On a server that has Mac OS X Server v10.4 you configure a firewall that allows web service for the IP
address range 10.1.7.6/16 only. Which two of these addresses will be DENIED access to the web server?
(Choose TWO.)
A. 10.1.7.6
B. 10.2.7.6
C. 10.1.7.8
D. 10.1.9.6
E. 17.1.7.6
Answer: BE
8. In Mac OS X Server, the DHCP client ID ________.
A. authenticates the client to the DHCP server
3 / 4

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
B. configures the DHCP server to identify the client's subnet
C. lets the DHCP server create an encryption key for the client
D. is an optional tool to let a DHCP administrator uniquely identify clients
Answer: D
9. What is the correct order of precedence for Managed Preferences according to the override rule?
A. Computer List, Groups, User
B. User, Groups, Computer List
C. Computer List, User, Groups
D. User, Computer List, Groups
Answer: D
10. What minimum hardware configuration does Apple recommend for Mac OS X v10.3 and for Mac OS X
v10.4 NetBoot clients?
A. Mac OS X v10.3 NetBoot clients: 100 Base-T Ethernet and 128 MB RAM Mac OS X v10.4 NetBoot
clients: 100 Base-T Ethernet and 256 MB RAM
B. Mac OS X v10.3 NetBoot clients: 10 Base-T Ethernet and 128 MB RAM Mac OS X v10.4 NetBoot
clients: 10 Base-T Ethernet and 256 MB RAM
C. Mac OS X v10.3 NetBoot clients: 100 Base-T Ethernet and 128 MB RAM Mac OS X v10.4 NetBoot
clients: 100 Base-T Ethernet and 128 MB RAM
D. Mac OS X v10.3 NetBoot clients: 100 Base-T Ethernet and 256 MB RAM Mac OS X v10.4 NetBoot
clients: 100 Base-T Ethernet and 256 MB RAM
Answer: A
4 / 4

This document was created with Win2PDF available at http://www.win2pdf.com.
The unregistered version of Win2PDF is for evaluation or non-commercial use only.
This page will not be added after purchasing Win2PDF.

Download
Nowexam 9L0-507 Actual Material

 

 

Your download will begin in a moment.
If it doesn't, click here to try again.

Share Nowexam 9L0-507 Actual Material to:

Insert your wordpress URL:

example:

http://myblog.wordpress.com/
or
http://myblog.com/

Share Nowexam 9L0-507 Actual Material as:

From:

To:

Share Nowexam 9L0-507 Actual Material.

Enter two words as shown below. If you cannot read the words, click the refresh icon.

loading

Share Nowexam 9L0-507 Actual Material as:

Copy html code above and paste to your web page.

loading