This is not the document you are looking for? Use the search form below to find more!

Report home > Education

Oracle 1Z0-520 Exam Questions

0.00 (0 votes)
Document Description
Oracle 1Z0-520 exam questions from Exampdf are prepared by our top certified IT professionals and experienced experts, who have years of experience on training IT certification learners. Try them now.
File Details
  • Added: February, 11th 2012
  • Reads: 93
  • Downloads: 1
  • File size: 169.96kb
  • Pages: 6
  • Tags: exam, test, cert
  • content preview
Submitter
  • Username: richard2011
  • Name: richard2011
  • Documents: 444
Embed Code:

Add New Comment




Related Documents

exampdf free oracle 1z0 520 real questions

by: exampdf, 6 pages

latest exampdf oracle 10-520 training guide .

Killtest Oracle 1Z0-520 training materials

by: happychengyuan, 7 pages

After passing the 1Z0-520 exam by using Killtest 1Z0-520 exam training materials, you are strongly welcomed to return to Killtest website and write down your tips and ideas. Therefore, more ...

Testpassport.com oracle 1z0-402 exam questions share

by: Testpassport, 11 pages

Testpassport oracle 1Z0-402 exam is created by the senior professionals and experts who has many years experience on the 1Z0-402 exam. And also, they always pay more attention to the real 1Z0-402 ...

BeITCertified Oracle Free Download Actual 1z0-147 exam questions dumps as PDF

by: jhon99, 10 pages

BeITCertified Oracle Free Download Actual 1z0-147 exam questions dumps as PDF

Passcert Oracle 1Z0-144 exam showing

by: Delia, 8 pages

Oracle certification exam 1Z0-144 dumps helps us prepare the most relevant study matter on your certification. Thus, Oracle certification exam 1Z0-144 dumps shortens your way to your destination.The ...

Updated Oracle 1Z0-550 exam PDF

by: happychengyuan, 6 pages

Killtest Certified Experts and Professionals prepare this newest Oracle 1Z0-550 exam PDF for you combining all the knowledge and keeping in view the latest Oracle 1Z0-550 exam, then we can guarantee ...

Passcert Oracle 1Z0-204 exam materials

by: Delia, 12 pages

Passcert has updated the newest Oracle certification 1Z0-204 exam for all the candidates. One of the best and most rewarding features of the Oracle 1Z0-204 Passcert training materials are that they ...

Oracle 1Z0-007 practice questions

by: oskar, 11 pages

Still looking for Oracle certification 1Z0-007 exam practice questions? Just come to Exampdf to get the newest and latest Oracle certification 1Z0-007 exam questions and answers. We has updated the ...

Oracle 1Z0-042 practice questions

by: oskar, 11 pages

Still looking for Oracle certification 1Z0-042 exam practice questions? Just come to Exampdf to get the newest and latest Oracle certification 1Z0-042 exam questions and answers. We has updated the ...

Oracle 1Z0-047 practice questions

by: oskar, 11 pages

Still looking for Oracle certification 1Z0-047 exam practice questions? Just come to Exampdf to get the newest and latest Oracle certification 1Z0-047 exam questions and answers. We has updated the ...

Content Preview







Many new exams are available at Exampdf.com, such
as 1Z0-144, 00M-646, 00M-224, and so on. With
Exampdf real Q&As of any IT certification exam, all the
examinees can clear the exams easily. Take charge of
your time now.


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
Exam : 1Z0-520
Title
:
O
r
a cle EBS R12.1
Purchasing Essentials
Version : Demo
1 / 5

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
1.Oracle Daily Business Inteligence functions are secured using standard Oracle Apllications function
security.Choose three dashboards that are secured by the inventory Oganization.(choose three)
A. Inventory Management
B. Warehouse Management
C. Procurement Management
D.Commodity Supplier Management
E.Customer Fulfillment Management
Answer: A,B,E
2.Which three are valid setup options for purchasing document types?(choose three)
A. Archive On
B. Forward Method
C. Default Hierachy
D. Security Access Level
E. Can change Hierachy
F.Owner Cannot Approve
Answer: A,B,C
3.Select three statements that are ture regarding the clearing account.(choose three)
A. An asset clearing account can also be used as a project clearing account.
B. You can have a maximm of one asset clearing account per asset category.
C. For each payables document you create,you can have a separate cash clearing account.
D. You can use Cash in Transit report in cash management only if cash clearing account and cash
account are separate.
E. You use a separate cash account and cash acount to have visibility of the Cash in Transit on the
balance sheet.
Answer: B,C,E
4.In the Multi-Org model,which organization type is the highest level that impacts acounting?
A. Ledger
B. Operating Unit
C. Business Group
D. GRE/Legal Entity
D. Inventory Organization
Answer: A
5.What is the best way to set up this item?
Create blanket purchase agreements,a sourcing rule identifying all the possible suppliers,and approved
supplier list entries.
A. Create contract purchase agreements,a sourcing rule identifying all the possible suppliers,and
approved supplier list entries.
B. Do not create blanket or contract purchase agreements,a sourcing rule identifying all the possible
suppliers,and approved supplier list entries.
C. Create a blanket purchase agreement for only one supplier ,a sourcing rule for just that supplier,and an
2 / 5

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
approved supplier list entry for that supplier.
D. Create a contract purchase agreement for only one supplier ,a sourcing rule for just that supplier,and
an approved supplier list entry for that supplier.
Answer:C
6.Company X has three Operating Units A,B and C.Each Operating Unit has the MO:Security Access
profile option called ABC Security assigned.Operating Unit A has both the MO: Operating Unit profile
option and the MO:Default Operating Unit profile option assigned to it.
Which statement is true?
A.Paul can create transactions for the A,B and C Operating Unit.
B. Ail transactions created by paul are automatically assigned to the Operations only against A.
C.Paul can report on data across A,B and C Operating Unit,but enter transactions only against A.
C.The profile option aid not include Operating Unit C due to an error by the system administrator.
D.The Payables responsibility is linked to the Operating Unit A the MO:Operating Unit profile option and
can cerate tansactions for that Operating Unit alone.
Answer: A
7.A global company uses Oracle E-Business Suite Release 12 for its perations in the U.S and
Canada.The company is now adding Mexico to the Oracle E-Business Suite Release 12 Applications.As
a system administrator,you need to set the MO:Operating Unit profile option for Mexico.Customer is not
using Multi-Org Acces Control.
You set the MO:Operating Unit profile option at the ____level.
A. Site
B. User
C. Application
D. Responsibility
Answer: D
8.Which three financial options can be defaulted when you enter a new supplier?(choose three)
A. Ship Via
B. Default Buyer
C. RFQ-Only Site
D. Bill-To Location
E. Supplier Classification
F. Payment Bank Account
Answer: A,C,D
9.Requisition Import groups all requisions with the same group code under the same requisition header.If
no group code is specified, Requisition Import groups requisitions according to five types of groups that
can be optionally passed to the Requisition Import proces.Identify them.(choose five)
A. Group by item
B. Group by price
C. Group by buyer
3 / 5


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
D. Group by UOM
E. Group by location
F. Group by supplier
G. Group by description
H. Group all requisition lines under one requisition header
Answer: A,C,E,F,H
10.Identify two features of an i ndependenc val ue set. ( choose t w
A. There is a predefined list of values for a segment.
B. The values are stored in a product applications table.
C. The values are stored in an Oracle Application Object Library table.
D. You can enter a value other than those in the predefined fist of values.
Answer: A,C
11.Shared entities are used throughout Oracle E-Business Suite Release 12.Identify the four entities that
are shared.(choose four)
A. Ledger
B. Sales Force
C. Unit of Measure
D. Invoice Sources
E. Oracle Application Object Library(AOL)
Answer: A,B,C,E
12.Consider the following scenerio for inventory item B.
1) Standard Cost
10
2) Purchase Order Liner Quantity,100:Purchase Order Line Price:
12.
3) Match Approval Level Three-Way Matching:Receipt Routing:Direct Delivery.
4) Receipt Quantity:40
5) Invoice Price:
14:Invoiced Quantity:20
Which option describes the effect on different accounts correctly?
A. Debit Material Account
480:Credit Inventory AP Accrual Account
240:Debit invoice Price Variance
Account
40:Debit Purchase Price Variance Account
0:Credit AP Liability Account
280.
B. Debit Material Account
400:Credit Inventory AP Accrual Account
240:Debit invoice Price Variance
Account
40:Debit Purchase Price Variance Account
80:Credit AP Liability Account
280.
C. Debit Material Account
400:Credit Inventory AP Accrual Account
240:Debit invoice Price Variance
Account
80:Debit Purchase Price Variance Account
40:Credit AP Liability Account
280.
D. Credit Material Account
400:Debit Inventory AP Accrual Account
240: Credit invoice Price Variance
Account
40: Credit Purchase Price Variance Account
80: Debit AP Liability Account
280.
Answer: B
13.When implementing Purchase at FGH Corp,you notice several administrative inefficiencies due to a
poorly maintained supplier list.Identify three ineffciences.(choose three)
A. Entering suppliers twice
B. Issuing specific invoices
4 / 5

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
C. Generating inaccurate returns
D. Generating inaccurate reciepts
E. Generating accurate supplier reports
F. Issing more payments than necessary
G. Issuing more purchase orders than necessary
Answer: A,F,G
14.Consider the following scenerio for inventory item B:
1)Standard Cost
12 Purchase Order Line Price:
12, Purchase Order Liner Quantity,10
2)Reciept Routing Direct Delivery
You created a reciept of 8 units for item A.Which option correctly describes the effect on different
accounts?
A. Debit Material Account
80:Credit Inventory AP Accrual Account
96:Debit invoice Price Variance
Account
16.No effect on Purchase Price Variance Account.
B. Debit Material Account
80:Credit Inventory AP Accrual Account
96: No effect on Purchase Price
Variance Account. Debit invoice Price Variance Account
16.
C. Credit Material Account
80:Debit Inventory AP Accrual Account
80: No effect on Purchase Price
Variance Account.Credit invoice Price Variance Account
16.
D. Debit Material Account
96:Credit Inventory AP Accrual Account
96: No effect on Purchase Price
Variance Account. Credit invoice Price Variance Account
16.
Answer: A
15.While defining Approval Groups.which three objects can you define authorization rules for?(choose
three)
A. Buyer
B. Location
C. Commodity
D. Item Category
E. Account Range
F. Document Account
Answer: B,D,E
5 / 5

Download
Oracle 1Z0-520 Exam Questions

 

 

Your download will begin in a moment.
If it doesn't, click here to try again.

Share Oracle 1Z0-520 Exam Questions to:

Insert your wordpress URL:

example:

http://myblog.wordpress.com/
or
http://myblog.com/

Share Oracle 1Z0-520 Exam Questions as:

From:

To:

Share Oracle 1Z0-520 Exam Questions.

Enter two words as shown below. If you cannot read the words, click the refresh icon.

loading

Share Oracle 1Z0-520 Exam Questions as:

Copy html code above and paste to your web page.

loading