This is not the document you are looking for? Use the search form below to find more!

Report home > Technology

Ourexam 642-889 Exam Questions and Answers

0.00 (0 votes)
Document Description
Ourexam provides the latest 642-889 test questions, which covers all the knowledge points of the real exam.
File Details
  • Added: June, 02nd 2012
  • Reads: 144
  • Downloads: 0
  • File size: 213.96kb
  • Pages: 6
  • Tags: exam, test, questions
  • content preview
Submitter
  • Username: julianexam
  • Name: julianexam
  • Documents: 350
Embed Code:

Add New Comment




Related Documents

Killtest HP2-H15 exam questions and answers

by: broderick, 4 pages

This is possible if you are well prepared for HP HP2-H15 exam questions and answers in the form of eBooks or self test software to get proper knowledge and much needed skills to pass HP2-H15 exam. ...

3102.1 exam questions and answers

by: khun, 7 pages

There are many ways to prepare for your 3102.1 Certification Exam. Ourexam provides the most reliable exam questions to prepare for your next 3102.1 Certification Exam. Our 3102.1 study guide ...

Ourexam HP3-L05 Exam Questions and Answers

by: julianexam, 3 pages

Ourexam provides the latest exam guides for HP3-L05 test, which is useful in your exam preparation.

Certidea 642-972 exam questions and answers

by: meibao, 4 pages

Cisco 642-972 questions and answers in PDF make it simple for you to download and utilize. Great faith has been shown to Certidea 642-972 questions and answers by more and more successful candidates.

Certidea 642-971 exam questions and answers

by: meibao, 4 pages

Cisco 642-971 questions and answers in PDF make it simple for you to download and utilize. Great faith has been shown to Certidea 642-971 questions and answers by more and more successful candidates.

Certidea 642-901 exam questions and answers

by: meibao, 3 pages

Cisco 642-901 questions and answers in PDF make it simple for you to download and utilize. Great faith has been shown to Certidea 642-901 questions and answers by more and more successful candidates

Certidea 642-873 exam questions and answers

by: meibao, 5 pages

Cisco 642-873 questions and answers in PDF make it simple for you to download and utilize. Great faith has been shown to Certidea 64-873 questions and answers by more and more successful candidates.

Certidea 642-832 exam questions and answers

by: meibao, 6 pages

Cisco 642-832 questions and answers in PDF make it simple for you to download and utilize. Great faith has been shown to Certidea 642-832questions and answers by more and more successful candidates.

Certidea 642-825 exam questions and answers

by: meibao, 5 pages

Cisco 62-825 questions and answers in PDF make it simple for you to download and utilize. Great faith has been shown to Certidea 642-825 questions and answers by more and more successful candidates

Certidea 642-812 exam questions and answers

by: meibao, 12 pages

Cisco 642-812 questions and answers in PDF make it simple for you to download and utilize. Great faith has been shown to Certidea 642-812 questions and answers by more and more successful candidates.

Content Preview




Ourexam has released the actual questions for any
IT certification exam, which can make sure you pass
the exam easily. Many new exams are available at
Ourexam.com, such as 9L0-063, 9L0-625,
9L0-624, and so on. Try them now.


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
Exam : 642-889
Title
: I
m
p lementing Cisco Service
Provider Next-Generation
Egde Network Services
Version : DEMO
1 / 5


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
1.Which type of VPN requires a full mesh of virtual circuits to provide optimal site-to-site connectivity?
A. MPLS Layer 3 VPNs
B. Layer 2 overlay VPNs
C. GET VPNs
D. peer-to-peer VPNs
Answer: B
2.Which three Layer 3 VPN technologies are based on the overlay model? (Choose three.)
A. ATM virtual circuits
B. Frame Relay virtual circuits
C. GRE/IPsec
D. L2TPv3
E. MPLS Layer 3 VPNs
F. DMVPNs
Answer: C,D,F
3.Which VPN technology uses the Group Domain of Interpretation as the keying protocol and IPsec for
encryption that is often deployed over a private MPLS core network?
A. DMVPN
B. GET VPN
C. SSL VPN
D. L2TPv3
Answer: B
2 / 5


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
4.What is the primary difference between 6PE and 6VPE?
A. 6VPE does not require an MPLS core.
B. 6VPE requires an IPv6-aware core.
C. 6VPE provides IPv6 VPN services.
D. 6VPE tunnels IPv6 packets inside IPv4 packets.
Answer: C
5.Refer to the Cisco IOS XR router output exhibit,
which method is being used to transport IPv6 traffic over the service provider network?
A. 6PE
B. 6VPE
C. native IPv6
D. native IPv4
3 / 5


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
E. dual stack
Answer: B
6.Which flavor of MPLS Layer 3 VPN has MPLS enabled on PE-CE links?
A. basic
B. CSC
C. inter-AS
D. AToM
E. VPLS
Answer: B
7.Which MP-BGP address family must be configured to use VPLS autodiscovery in a Cisco IOS XR
router?
A. address-family l2vpn vpls-vpws
B. address-family vpnv4 unicast
C. address-family ipv4 mdt
D. address-family ipv4 tunnel
E. address-family vpls vfi
Answer: A
8.In MPLS Layer 3 VPN implementations, what is used on the PE router to isolate potential overlapping
routing information between different customers?
A. route targets
B. VRFs
C. VC IDs
4 / 5


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
D. pseudowire IDs
E. pseudowire classes
Answer: B
9.Within the service provider IP/MPLS core network, what must be implemented to enable Layer 3 MPLS
VPN services?
A. IS-IS or OSPF on all the PE and P routers
B. MP-BGP between the PE routers
C. RSVP on all the PE and P routers
D. targeted LDP between the PE routers
E. LDP between the CE and PE routers
Answer: B
10.In MPLS Layer 3 VPN implementations, which mechanism is used to control which routes are
imported to a VRF?
A. RT
B. RD
C. VC ID
D. PW ID
E. VRF ID
Answer: A
5 / 5

Download
Ourexam 642-889 Exam Questions and Answers

 

 

Your download will begin in a moment.
If it doesn't, click here to try again.

Share Ourexam 642-889 Exam Questions and Answers to:

Insert your wordpress URL:

example:

http://myblog.wordpress.com/
or
http://myblog.com/

Share Ourexam 642-889 Exam Questions and Answers as:

From:

To:

Share Ourexam 642-889 Exam Questions and Answers.

Enter two words as shown below. If you cannot read the words, click the refresh icon.

loading

Share Ourexam 642-889 Exam Questions and Answers as:

Copy html code above and paste to your web page.

loading