This is not the document you are looking for? Use the search form below to find more!

Report home > Art & Culture

Ourexam HP0-D06 real Q&As free share

0.00 (0 votes)
Document Description
Ourexam HP0-D06 real Q&As can help you pass the exam successfully.
File Details
  • Added: April, 28th 2010
  • Reads: 207
  • Downloads: 1
  • File size: 299.46kb
  • Pages: 8
  • Tags: real, hp, cert
  • content preview
Submitter
  • Username: lambrownll
  • Name: lambrownll
  • Documents: 16
Embed Code:

Add New Comment




Related Documents

Killtest HP Certification HP0-D06 Real Q&As Free Share

by: blueberry, 8 pages

With killtest HP0-D06 test questions, you can pass the exam successfully.

Share Killtest HP0-J38 Real Q&As Free

by: blueberry, 3 pages

With killtest HP certification HP0-J38 real Q&As, you can clear the exam easily and safely.

Killtest LOT-983 real Q&As Free Share

by: blueberry, 12 pages

With killtest LOT-983 real Q&As, you can pass the exam in the first attempt.

Killtest Latest 310-091 Real Q&As Free Share

by: blueberry, 12 pages

Killtest 310-091 real Q&As can help you pass the exam successfully.

Killtest Latest 310-811 Real Q&As Free Share

by: blueberry, 7 pages

Killtest 310-811 real Q&As can help you pass the exam in the first attempt.

Killtest 000-541 Real Q&As Free Share

by: blueberry, 10 pages

Killtest 000-541 real Q&As can help you get the certification wuickly.

Killtest DC0-261 Real Q&As Free Share

by: blueberry, 9 pages

Using killtest DC0-261 real Q&As to pass the exam in the first attempt.

Killtest Latest Novell Certification 050-702 Real Q&As Free Share

by: blueberry, 7 pages

Killtest 050-702 real Q&As can guarantee you pass the exam easily.

Free Download Killtest HP0-S20 Real Q&As

by: blueberry, 5 pages

Use killtest HP0-S20 real Q&As to pass the exam easily.

Ourexam LOT-711 real Q&As share

by: lambrownll, 5 pages

With ourexam LOT-711 real Q&As, you can pass the exam in the first attempt.

Content Preview
ourexam


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
Exam : HP0-D06
Title
: I
m
p lementing HP
Converged Infrastructure
Solutions
Version : Demo
1 / 7


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
1.
Answer:
2 / 7


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
2. A customer has a Central Management Server (CMS) running Insight Manager 7. What must be done
to proceed with the installation of HP Insight Dynamics - VSE?
A. Upgrade to Rapid Deployment Pack 3.7 or later.
B. Install Virtual Connect Enterprise Manager (VCEM).
C. Upgrade the server to HP Systems Insight Manager 5.3 or later.
D. Nothing more needs to be done. The installation can proceed without modification.
Answer: C
3. What must you do to prepare the ports before stacking Virtual Connect Ethernet Modules?
A. You must define the root port.
B. You must designate a port as a stacking port.
C. You must define upstream and downstream neighbors.
D. You do not need to do anything because configuration is automatic.
Answer: D
3 / 7


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
4. Which statement is true about full virtualization?
A. It can be implemented completely only by using virtualization software.
B. It can be implemented only by using virtualization software with HP Integrity VT processor
assistance.C.It can be implemented completely either with virtualization software or with processor
virtualization assistance (AMD-V, Intel VT-x).
D. It is implemented in most operating systems at a basic level and special features require virtualization
software assistance.
Answer: C
5. Which key components are used to build a Virtual Connect infrastructure? (Select three.)
A. Virtual Connect Supervisor
B. Virtual Connect Ethernet modules
C. Virtual Connect Pass Thru modules
D. Virtual Connect Manager
E. Virtual Connect Switch Manager
F. Virtual Connect Fibre Channel modules
Answer: BDF
6.
4 / 7


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
Answer:
7. What must be done in order to configure Virtual Connect and enclosure bay IP addressing (EBIPA)
correctly? (Select two.)
5 / 7

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
A. The Onboard Administrator and all Virtual Connect modules must be in the same IP subnet.
B. The Onboard Administrator must be in an IP subnet different from that where all Virtual Connect
modules
reside.
C. Virtual Connect Ethernet modules and Virtual Connect Fibre Channel modules must be in different IP
subnets.
D. The Onboard Administrator IP address must be set properly before changing the IP addresses of the
Virtual Connect modules.
E. The IP addresses of the Virtual Connect modules must be set properly before changing the Onboard
Administrator IP address.
Answer: AD
8. How many c-class enclosures are manageable when running HP Virtual Connect Enterprise Manager
1.30 or later?
A. 100
B. 200
C. 400
D. 800
Answer: D
9. How many c-class enclosures are manageable by one Virtual Connect domain when running HP Virtual
Connect Enterprise Manager 1.30 or later?
A.1
B. 2
C. 4
D. 8
Answer: C
10. Which access methods are provided by HP Systems Insight Manager? (Select two.)
A. HP Server Management GUI
6 / 7

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
B. Server Management and Scripting Utility
C. command line interface for local or serial access
D. browser-based GUI
E. command line interface for network access
Answer: DE
7 / 7

Download
Ourexam HP0-D06 real Q&As free share

 

 

Your download will begin in a moment.
If it doesn't, click here to try again.

Share Ourexam HP0-D06 real Q&As free share to:

Insert your wordpress URL:

example:

http://myblog.wordpress.com/
or
http://myblog.com/

Share Ourexam HP0-D06 real Q&As free share as:

From:

To:

Share Ourexam HP0-D06 real Q&As free share.

Enter two words as shown below. If you cannot read the words, click the refresh icon.

loading

Share Ourexam HP0-D06 real Q&As free share as:

Copy html code above and paste to your web page.

loading