This is not the document you are looking for? Use the search form below to find more!

Report home > Education

Real OMG-OCUP-100 Exam Practice Questions Share

0.00 (0 votes)
Document Description
Actual OMG-OCUP-100 exam study guides from Killtest can make sure you pass the exam easily.
File Details
  • Added: April, 26th 2012
  • Reads: 176
  • Downloads: 1
  • File size: 225.53kb
  • Pages: 7
  • Tags: exam, test, questions
  • content preview
Submitter
  • Username: cenyey
  • Name: cenyey
  • Documents: 386
Embed Code:

Add New Comment




Related Documents

Ourexam OMG-OCUP-100 Exam Guides Released

by: julianexam, 7 pages

Ourexam OMG-OCUP-100 exam study guides can make sure you pass the exam in the first attempt.

640-822 exam practice questions

by: tirbonson, 10 pages

Passcert Cisco 640-822 exam practice test is really helpful for your success to Cisco certification,it is written in high quality,so that you money is worthy for value,all you need to do is just ...

Real IBM 000-553 Exam Practice Questions

by: julianexam, 6 pages

Ourexam provides the latest test questions for IBM 000-553 exam, which covers all the knowledge points of the actual test.

Ourexam GB0-370 Exam Practice Questions

by: julianexam, 6 pages

Ourexam GB0-370 exam actual questions cover all the knowledge points of real test.

Real Killtest 000-450 Exam Actual Questions

by: cenyey, 6 pages

With Killtest IBM 000-450 exam actual questions in hand, people can pass the test successfully.

Teshtorse IBM 000-603 Exam Practice questions

by: wilsoney, 3 pages

Testhorse IBM 000-603 exam actual questions can make sure you pass the test successfully.

Testhorse COG-625 Exam Practice Questions

by: wilsoney, 5 pages

Testhorse IBM COG-625 exam actual questions can make sure you pass the test successfully.

Real HP0-D13 Exam Practice Questions

by: cenyey, 5 pages

Killtest provides the actual questions for HP0-D13 test, which covers all the knowledge points of real exam.

Share Killtest OMG-OCUP-300 Exam Material

by: cenyey, 7 pages

Actual OMG-OCUP-300 exam study guides from Killtest can make sure you pass the exam easily.

HP0-D13 exam practice questions

by: tirbonson, 5 pages

Passcert guarantees you pass the HP0-D13 test if using its HP0-D13 real exam questions and answers. Passcert HP0-D13 exam contains at least 96% of the real and original exam questions and answers, ...

Content Preview



At Killtest, people can get all the required
exam information of IT certification test for
them to get certified easily. Killtest provides
many pop certifications, such as IBM, Oracle,
HP, and so on. A lot of new exams are available
at Killtest, such as JN0-314, OA0-002,
SPS-202, and so on.


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
Exam : OMG-OCUP-100
Title
:
O
M
G-Certified UML
Professional Fundamental
Exam
Version : Demo
1 / 6


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
1.What is an element in UML 2.0?
A. member of a set
B. instance of a class
C. constituent of a model
D. abstract metaclass with only one superclass
E. substance not separable by ordinary chemical means
Answer: C
2.What is a relationship in UML 2.0.?
A. the state of being related
B. an element that has no derived union
C. an element that has no derived composition
D. an element that must have two owned elements
E. an element that specifies a connection between elements
Answer: E
3.What is true about a comment in UML 2.0? (Choose two)
A. is shown as a note symbol
B. must be attached to at most one element
C. contains only machine-readable symbols
D. can be attached to more than one element
E. connections are always shown with a dashed line
Answer: A,D
4.What is true about every named element that is a member of a namespace?
A. It is owned by the namespace.
B. It has one unique name within the namespace.
C. It is identified by its name within the namespace.
D. It can be distinguished from other members in the namespace.
Answer: D
5.What is true of the import example in the exhibit?
A. Webshop is imported into ShoppingCart and then further imported into Auxiliary and Types.
2 / 6


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
B. Auxiliary and Types are imported into ShoppingCart, but neither can be further imported into WebShop.
C. Public members of WebShop are imported into ShoppingCart and then further imported into Auxiliary
or Types.
D. Public members of Types and Auxiliary are imported into ShoppingCart and then further imported into
WebShop.
E. Public members of Types and Auxiliary are imported into ShoppingCart and those from Types are
further imported into WebShop.
Answer: E
6.What does an {ordered} designator do for a multiplicity?
A. specifies that values are sequentially ordered
B. specifies an inclusive interval of non-negative integers
C. indicates the correct sequence of messages in a sequence diagram
D. indicates that the upper bound must be greater than the lower bound for the multiplicity
Answer: A
7.What is an expression in UML 2.0?
A. comment placed on a diagram
B. symbol or symbols signifying a set of value
C. graphical addition to a diagramming element
D. language-specific string used to describe the meaning of a diagram
E. language-specific text string used to describe the contents of a diagram
Answer: B
8.Constraints are shown using what symbols?
A. [ ]
B. ( )
C. { }
D. ?"
E. " "
Answer: C
9.The instance diagram in the exhibit contains father and son without underlines. What is the meaning of
this?
A. The Don class is a superclass of the Josh class.
B. An association having end names father and son.
C. The diagram is a mixture of class and instance diagrams.
D. A link of an association having end names father and son.
3 / 6


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
E. The names are incorrectly specified, because underlined names are required.
Answer: D
10.In the exhibit, what is the meaning of size in these two diagrams?
A. Only one or the other should be used, not both, in order to avoid a name conflict.
B. The size end name on the association indicates data storage and the attribute does not.
C. There is one size property diagrammed both as an attribute and as an association end.
D. There are two size properties that have no name conflict as long as each size is private.
E. The size attribute in the class indicates that it will be stored within the class and the end name does
not.
Answer: C
11.What does an association specify?
A. tuples that are not links
B. relationship among models
C. links between associated types
D. links between instances of associated types
E. links between instances of untyped classes
Answer: D
12.What are the association end names in the exhibit?
A. Person and Order
B. customer and Order
C. 1 and *
D. 1, *, customer, and Order
E. 1, *, customer, order, Person, and Order
Answer: B
13.What is the meaning of the subsets constraint in the diagram?
4 / 6


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
A. D is a subclass of B.
B. D contains a subset of instances of C.
C. The collection of b is a subset of the collection of d for each A.
D. The collection of d is a subset of the collection of b for each C.
E. The collection of c is a subset of the collection of b for each D.
Answer: D
14.What is true of the black diamond on the diagram? ose two)
A. A Line Item cannot be removed from its Order.
B. A Line Item may only be included in one Order at a time.
C. If an Order is deleted, its Line Item instances normally still remain.
D. If an Order is deleted, its Line Item instances are normally deleted.
E. A Line Item may only be included in more than one Order at a time.
Answer: B,D
15.A property is a feature that can be represented in what ways? ose two)
A. as an association
B. as an association end
C. as an attribute in a class
D. as an operation in a class
E. as an indication of whether the feature is public or private
Answer: B,C
16.What does it mean when a classifier rectangle is labeled as an <<eration>>?
A. The list of all public and private features is provided.
B. The classifier is an iterator for traversing a collection.
5 / 6


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
C. The list of all public and private structural features is suppressed.
D. The classifier is a data type whose values are possibly listed in the bottom compartment.
Answer: D
17.What are some of the important semantics of packages? ose three)
A. A class may be owned by multiple packages.
B. An element may be owned by at most one package.
C. The public contents of a package are accessible outside the package.
D. The public contents of a package are not accessible outside the package.
E. If a package is removed from a model, the owned contents are removed.
F. If a package is removed from a model, the owned contents are reassigned.
Answer: B,C,E
18.What does the arrow end of a dependency relationship indicate?
A. more general classifier
B. element initiates communication
C. whole in a whole-part relationship
D. client element is affected by a change in the supplier element
E. supplier element is unaffected by a change in the client element
Answer: E
19.What does a <<use>>endency mean in a relationship between one element and another?
A. specifies how it uses another element
B. specifies how it realizes another element
C. specifies how one element implements another element
D. requires another element for its full implementation or operation
Answer: D
20.What statements are true of the <<it>>endency in the exhibit? (Choose two)
A. X can access only the baz property of W.
B. X can access the baz and quux properties of W.
C. X can access only the quux property of W.
D. W can access only the foo property of X.
E. W can access the foo and bar properties of X.
F. W can access only the bar property of X.
Answer: B,F
6 / 6

Download
Real OMG-OCUP-100 Exam Practice Questions Share

 

 

Your download will begin in a moment.
If it doesn't, click here to try again.

Share Real OMG-OCUP-100 Exam Practice Questions Share to:

Insert your wordpress URL:

example:

http://myblog.wordpress.com/
or
http://myblog.com/

Share Real OMG-OCUP-100 Exam Practice Questions Share as:

From:

To:

Share Real OMG-OCUP-100 Exam Practice Questions Share.

Enter two words as shown below. If you cannot read the words, click the refresh icon.

loading

Share Real OMG-OCUP-100 Exam Practice Questions Share as:

Copy html code above and paste to your web page.

loading