This is not the document you are looking for? Use the search form below to find more!

Report home > Art & Culture

study Q&AS

0.00 (0 votes)
Document Description
ExamPDF is a third-party service provider focused on providing IT industry certification exam, with our developing and operational teams, we mainly provide a variety of training materials in the IT industry such as Cisco, Sun, compTIA, IBM, HP, Oracle, VMWare, etc. We guarantee that you can pass those popular IT certification exams at your first try. With only 10-12 hours study of our study guides, you will be 100% ready to pass the exams most efficiently with high scores and get certified with ease.
File Details
  • Added: October, 09th 2010
  • Reads: 88
  • Downloads: 0
  • File size: 569.54kb
  • Pages: 18
  • Tags: exam, study guide, test
  • content preview
Submitter
  • Name: james
Embed Code:

Add New Comment




Related Documents

Ourexam LOT-711 real Q&As share

by: lambrownll, 5 pages

With ourexam LOT-711 real Q&As, you can pass the exam in the first attempt.

Ourexam HP0-D06 real Q&As free share

by: lambrownll, 8 pages

Ourexam HP0-D06 real Q&As can help you pass the exam successfully.

Killtest ST0-066 Test Q&As Download

by: hopeyangmei, 8 pages

Killtest ST0-066 Test Q&As Download

Killtest 250-307 Real Q&As Download

by: blueberry, 6 pages

Killtest 250-307 real Q&As can help you pass the exam easily.

Killtest LOT-983 real Q&As Free Share

by: blueberry, 12 pages

With killtest LOT-983 real Q&As, you can pass the exam in the first attempt.

Killtest IBM Certification 000-103 Real Q&As

by: blueberry, 7 pages

Killtest 000-103 real Q&As can help you pass the exam one hundred percent.

Killtest 000-376 Real Q&As Free Download

by: blueberry, 11 pages

Killtest 000-376 real Q&As can help you pass the exam in the first attempt.

Killtest 310-084 Real Q&As

by: blueberry, 20 pages

Using killtest 310-084 real Q&As to pass the exam in the first attempt.

Killtest Latest 310-091 Real Q&As Free Share

by: blueberry, 12 pages

Killtest 310-091 real Q&As can help you pass the exam successfully.

Killtest Latest 310-811 Real Q&As Free Share

by: blueberry, 7 pages

Killtest 310-811 real Q&As can help you pass the exam in the first attempt.

Content Preview



ExamPDF




Exam : 640-802

Title : Cisco Certified Network

Associate(CCNA)



Version : Demo











http://www.exampdf.com/
IT certification training material, The fastest way to pass the exam.



The safer , easier way to help you pass any IT exams.
1. Refer to the exhibit. What could be possible causes for the "Serial0/0 is down" interface status?
(Choose two.)
A. A Layer 1 problem exists.
B. The bandwidth is set too low.
C. A protocol mismatch exists.
D. An incorrect cable is being used.
E. There is an incorrect IP address on the Serial 0/0 interface.
Answer: AD
2. Before installing a new, upgraded version of the IOS, what should be checked on the router, and which
command should be used to gather this information? (Choose two.)
A. the amount of available ROM
B. the amount of available flash and RAM memory
C. the version of the bootstrap software present on the router
D. show version
E. show processes
F. show running-config
Answer: BD
3. Refer to the exhibit. After HostA pings HostB, which entry will be in the ARP cache of HostA to support
this transmission?
2 / 18


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
A.
B.
C.
D.
E.
F.
Answer: D
4. Refer to the exhibit. Which two statements are true about interVLAN routing in the topology that is
shown in the exhibit? (Choose two.)
3 / 18


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
A. Host E and host F use the same IP gateway address.
B. Router1 and Switch2 should be connected via a crossover cable.
C. Router1 will not play a role in communications between host A and host D.
D. The FastEthernet 0/0 interface on Router1 must be configured with subinterfaces.
E. Router1 needs more LAN interfaces to accommodate the VLANs that are shown in the exhibit.
F. The FastEthernet 0/0 interface on Router1 and Switch2 trunk ports must be configured using the same
encapsulation type.
Answer: DF
5. Refer to the exhibit. Which two statements are true about the loopback address that is configured on
RouterB? (Choose two.)
A. It ensures that data will be forwarded by RouterB.
4 / 18

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
B. It provides stability for the OSPF process on RouterB.
C. It specifies that the router ID for RouterB should be 10.0.0.1.
D. It decreases the metric for routes that are advertised from RouterB.
E. It indicates that RouterB should be elected the DR for the LAN.
Answer: BC
6. A network administrator is explaining VTP configuration to a new technician. What should the network
administrator tell the new technician about VTP configuration? (Choose three.)
A. A switch in the VTP client mode cannot update its local VLAN database.
B. A trunk link must be configured between the switches to forward VTP updates.
C. A switch in the VTP server mode can update a switch in the VTP transparent mode.
D. A switch in the VTP transparent mode will forward updates that it receives to other switches.
E. A switch in the VTP server mode only updates switches in the VTP client mode that have a higher VTP
revision number.
F. A switch in the VTP server mode will update switches in the VTP client mode regardless of the
configured VTP domain membership.
Answer: ABD
7. Which two locations can be configured as a source for the IOS image in the boot system command?
(Choose two.)
A. RAM
B. NVRAM
C. flash memory
D. HTTP server
E. TFTP server
F. Telnet server
Answer: CE
8. What are two reasons a network administrator would use CDP? (Choose two.)
A. to verify the type of cable interconnecting two devices
5 / 18


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
B. to determine the status of network services on a remote device
C. to obtain VLAN information from directly connected switches
D. to verify Layer 2 connectivity between two devices when Layer 3 fails
E. to obtain the IP address of a connected device in order to telnet to the device
F. to determine the status of the routing protocols between directly connected routers
Answer: DE
9. Refer to the exhibit. Both switches are using a default configuration. Which two destination addresses
will host 4 use to send data to host 1? (Choose two.)
A. the IP address of host 1
B. the IP address of host 4
C. the MAC address of host 1
D. the MAC address of host 4
E. the MAC address of the Fa0/0 interface of the R1 router
F. the MAC address of the Fa0/1 interface of the R1 router
Answer: AF
10. Refer to the exhibit. The router has been configured with these commands:
hostname Gateway
interface FastEthernet 0/0
6 / 18


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
ip address 198.133.219.14 255.255.255.248
no shutdown
interface FastEthernet 0/1
ip address 192.168.10.254 255.255.255.0
no shutdown
interface Serial 0/0
ip address 64.100.0.2 255.255.255.252
no shutdown
ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 64.100.0.1
What are the two results of this configuration? (Choose two.)
A. The default route should have a next hop address of 64.100.0.3.
B. Hosts on the LAN that is connected to FastEthernet 0/1 are using public IP addressing.
C. The address of the subnet segment with the WWW server will support seven more servers.
D. The addressing scheme allows users on the Internet to access the WWW server.
E. Hosts on the LAN that is connected to FastEthernet 0/1 will not be able to access the Internet without
address translation.
Answer: DE
11. A company is installing IP phones. The phones and office computers connect to the same device. To
7 / 18

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
ensure maximum throughput for the phone data, the company needs to make sure that the phone traffic is
on a different network from that of the office computer data traffic. What is the best network device to
which to directly connect the phones and computers, and what technology should be implemented on this
device? (Choose two.)
A. hub
B. router
C. switch
D. STP
E. subinterfaces
F. VLAN
Answer: CF
12. What are two benefits of using VTP in a switching environment? (Choose two.)
A. It allows switches to read frame tags.
B. It allows ports to be assigned to VLANs automatically.
C. It maintains VLAN consistency across a switched network.
D. It allows frames from multiple VLANs to use a single interface.
E. It allows VLAN information to be automatically propagated throughout the switching environment.
Answer: CE
13. Which two statements are true about the command ip route 172.16.3.0 255.255.255.0 192.168.2.4?
(Choose two.)
A. It establishes a static route to the 172.16.3.0 network.
B. It establishes a static route to the 192.168.2.0 network.
C. It configures the router to send any traffic for an unknown destination to the 172.16.3.0 network.
D. It configures the router to send any traffic for an unknown destination out the interface with the address
192.168.2.4.
E. It uses the default administrative distance.
F. It is a route that would be used last if other routes to the same destination exist.
Answer: AE
8 / 18


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
14. What are two advantages of Layer 2 Ethernet switches over hubs? (Choose two.)
A. decreasing the number of collision domains
B. filtering frames based on MAC addresses
C. allowing simultaneous frame transmissions
D. increasing the size of broadcast domains
E. increasing the maximum length of UTP cabling between devices
Answer: BC
15. Refer to the exhibit. A network associate needs to configure the switches and router in the graphic so
that the hosts in VLAN3 and VLAN4 can communicate with the enterprise server in VLAN2. Which two
Ethernet segments would need to be configured as trunk links? (Choose two.)
A. A
B. B
C. C
D. D
E. E
F. F
Answer: CF
16. Which two topologies are using the correct type of twisted-pair cables? (Choose two.)
9 / 18


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
A.
B.
C.
D.
E.
Answer: DE
17. Which two values are used by Spanning Tree Protocol to elect a root bridge? (Choose two.)
A. amount of RAM
B. bridge priority
C. IOS version
D. IP address
E. MAC address
F. speed of the links
Answer: BE
10 / 18

Download
study Q&AS

 

 

Your download will begin in a moment.
If it doesn't, click here to try again.

Share study Q&AS to:

Insert your wordpress URL:

example:

http://myblog.wordpress.com/
or
http://myblog.com/

Share study Q&AS as:

From:

To:

Share study Q&AS.

Enter two words as shown below. If you cannot read the words, click the refresh icon.

loading

Share study Q&AS as:

Copy html code above and paste to your web page.

loading