This is not the document you are looking for? Use the search form below to find more!

Report home > Art & Culture

Symantec Exampdf ST0 050 training questions

0.00 (0 votes)
Document Description
Latest Symantec ST0-050 questions and answers , 100% leading you pass your test and get a good job .
File Details
  • Added: March, 31st 2011
  • Reads: 103
  • Downloads: 0
  • File size: 41.02kb
  • Pages: 8
  • Tags: symantec, exampdf, st0 050
  • content preview
Submitter
Embed Code:

Add New Comment




Related Documents

Exampdf symantec ST0 91X training questions

by: exampdf, 9 pages

Free exampdf symantec st0-91x training material sharing here , more visit exampdf for help .

exampdf latest symantec ST0 086 training dumps

by: exampdf, 6 pages

Symantec ST0-086 Latest questions and answers had been available in exampdf

Latest Exampdf ST0-095 demos

by: testpassport2, 8 pages

real symantec st0-095 exam questions , 100% ensure everyone pass the test at first time .

Exampdf ST0-172 Exam Questions and Answers

by: richard2011, 7 pages

Exampdf ST0-172 exam questions and answers can make sure you clear the test in the first attempt.

Symantec certification ST0-050 speed test

by: xunyinxia, 1 pages

Symantec certification ST0-050 speed test

testpassport symantec ST0 050 questions and answers

by: testpassport, 8 pages

Start you road to Symantec STS-Partner-Accreditation ST0-050 Testpassport success today, buy purchasing the Testpassport Symantec STS-Partner-Accreditation ST0-050 training materials today!

Exampdf Symantec ST0 12W exam questions

by: exampdf, 6 pages

Exampdf sharing latest questions and answers ofr your ST0-12W .

Testsoon ST0-050 pdf

by: qi123, 1 pages

"STS Partner Accreditation", also known as ST0-050 exam, is a Symantec certification. Preparing for the ST0-050 exam? Searching ST0-050 Test Questions, ST0-050 Practice Exam, ST0-050 Dumps?

Testsoon ST0-050 pdf

by: qi123, 1 pages

"STS Partner Accreditation", also known as ST0-050 exam, is a Symantec certification. Preparing for the ST0-050 exam? Searching ST0-050 Test Questions, ST0-050 Practice Exam, ST0-050 Dumps?

Testsoon ST0-050 pdf

by: qi123, 1 pages

"STS Partner Accreditation", also known as ST0-050 exam, is a Symantec certification. Preparing for the ST0-050 exam? Searching ST0-050 Test Questions, ST0-050 Practice Exam, ST0-050 Dumps?

Content Preview
ExamPDF
Higher Quality,Better service!
Q&A


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
Exam : ST0-050
Title
:
S
y
mantec Network Access
Control 11 (STS)
Version : DEMO
1 / 7

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
1. How can the client be enabled to write the Host Integrity script to the disk?
A. set a condition in a custom requirement to write the script
B. set it in the Host Integrity policy under Advanced settings
C. enable debug logging through the registry on the endpoint
D. enable from the Clients tab under the Endpoint Machines Properties
Answer: C
2. Which settings are specific to Antivirus and Antispyware predefined requirements?
A. application startup command
B. signature file check
C. execute an installation package
D. allow user to cancel remediation
Answer: B
3. What is the default context in which programs are run when using the patch requirement in a Host
Integrity policy?
A. in logged-in user context
B. in system context
C. in administrator user context
D. in domain-user context
Answer: B
4. What must an administrator specify in a custom requirement that is different from a predefined
requirement?
A. the client's policy manager domain
B. the client's group assignment
C. the policy's ending Host Integrity state
D. the policy's log entries
Answer: C
2 / 7

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
5. How should the logical condition of an IF/THEN/ENDIF statement be reversed?
A. add an AND statement
B. enable the Reverse Logic Processing Engine for the requirement
C. use the Transform function of the extended scripting commands
D. toggle the NOT function on the IF portion of the statement
Answer: D
6. Which check can be performed using custom requirements to verify whether an antivirus product is
up-to-date on a client machine?
A. check the date of the associated signature data file(s) on the client
B. check the date of the associated signature data files(s) on the LiveUpdate server
C. check the date of the associated signature data file(s) on the IT database
D. check the date of the associated signature data file(s) in the policy manager
Answer: A
7. Which check can be performed using custom requirements to verify whether a product is running on a
client machine?
A. check that the service is running in the services snap-in
B. check that the service is running
C. check that the service has been stopped
D. check that the service has been registered
Answer: B
8. What is the first step to troubleshoot a custom requirement in a Host Integrity policy?
A. run the Host Integrity check several times
B. carefully examine the logic structure of the conditions
C. examine the Security Compliance Summary reports
D. check the properties of the endpoint from the Clients page
Answer: B
3 / 7

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
9. Where are Symantec Network Access Control client packages placed on the Symantec Endpoint
Protection Manager?
A. Client/Policies
B. Admin/Install Packages
C. Policies/Policy Components
D. Clients/Install Packages
Answer: B
10. To verify that a Symantec Endpoint Protection Manager has Symantec Network Access Control
functionality, what change to the Policies tab would an administrator see?
A. Host Integrity
B. Host Checking
C. Host Compliance
D. Host Inspection
Answer: A
11. Which two default user accounts are created on an Enforcer? (Choose two.)
A. administrator
B. admin
C. root
D. user
E. guest
Answer: AC
12. How many network interface(s) need to be configured for a Gateway Enforcer appliance?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: B
4 / 7


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
13. A Helpdesk technician is examining the logs for a particular client when he notices something odd. A
Host Integrity event is listed for a client as failing a requirement, but that client machine is still able to
access the network even after having the check rerun several times. Why would the client's Host Integrity
status still pass?
A. The requirement logic is malfunctioning and the Helpdesk technician should notify the administrator to
contact the vendor.
B. It is likely to be a problem with the recording of the status. The log search must be rerun to update the
status.
C. The administrator has configured that requirement to allow the Host Integrity policy to pass even if it
fails.
D. The administrator has configured the OS to ignore Host Integrity even when it fails.
Answer: C
14. Where does an administrator view compliance log files?
A. from the specific client in the Network Access Control log
B. from the Policy Manager console in the Monitors page
C. from the Policy Manager console in the Admin page
D. from the Enforcer debug logs
Answer: B
15. Which two event details are included in a standard Host Integrity log file? (Choose two.)
A. client Host Integrity status
B. name and state of each requirement
C. error messages
D. checked parameter
E. http 200 ok
Answer: AC
16. Which custom requirement utility allows an administrator the ability to choose an informative icon to
5 / 7

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
display to the end user?
A. run a script
B. log message
C. show message dialog
D. run a program
Answer: C
17. When choosing to run a script as an action in a custom requirement, which file format(s) can be used
to write the script?
A. only BAT or INI formats
B. only Pearl scripting
C. a custom file format with the .symc extension
D. any executable format recognized by Windows
Answer: D
18. What is AVScript.js used for?
A. client status
B. to write to the system log
C. to start the status monitor
D. Host Integrity
Answer: D
19. When is Host Integrity Checking enabled on a Symantec Network Access Control (SNAC) client?
A. when the Host Integrity policy is configured and distributed to the client
B. when the SNAC client is updated by LiveUpdate for content
C. during the heartbeat authentication process with the Enforcer
D. automatically when an upgrade to SNAC is made
Answer: A
20. Which three types of data can be used with LAN Enforcers for the authentication sequence? (Choose
6 / 7

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
three.)
A. machine GUID
B. Policy ID
C. Host Integrity state
D. location awareness settings
E. user group
Answer: ACD
*
7 / 7

Download
Symantec Exampdf ST0 050 training questions

 

 

Your download will begin in a moment.
If it doesn't, click here to try again.

Share Symantec Exampdf ST0 050 training questions to:

Insert your wordpress URL:

example:

http://myblog.wordpress.com/
or
http://myblog.com/

Share Symantec Exampdf ST0 050 training questions as:

From:

To:

Share Symantec Exampdf ST0 050 training questions.

Enter two words as shown below. If you cannot read the words, click the refresh icon.

loading

Share Symantec Exampdf ST0 050 training questions as:

Copy html code above and paste to your web page.

loading