This is not the document you are looking for? Use the search form below to find more!

Report home > Science

TOPOGRAFIA

Document Description
TOPOGRAFIA, edicioni i parë, Janar 2009. Dispensë për studentët e vitit të dytë pranë Departamentit të gjeodezisë – Fakulteti i Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës – Universiteti i Prishtinës, Prishtinë, semestri i 3-të, fondi i orëve 2+1, ECTS 5kredi, lëndë zgjedhore. Autor: Bashkim IDRIZI
File Details
  • Added: October, 20th 2010
  • Reads: 2947
  • Downloads: 336
  • File size: 24.42mb
  • Pages: 158
  • Tags: topografi, hartografi, gjeodezi, gis, topography, cartography, geodesy, remote sensing, bashkim idrizi
Submitter

We are unable to create an online viewer for this document. Please download the document instead.

TOPOGRAFIA screenshot
Comment is disabled by submitter.
Related Documents

ENSINO, CONFORTO AMBIENTAL E SUSTENTABILIDADE

by: AMBEE, 2 pages

Este texto trata da importância da integração das disciplinas nas universidades desde o início da formação de futuros arquitetos, com ênfase maior no ensino ...

Download
TOPOGRAFIA

 

 

Your download will begin in a moment.
If it doesn't, click here to try again.

Share TOPOGRAFIA to:

Insert your wordpress URL:

example:

http://myblog.wordpress.com/
or
http://myblog.com/

Share TOPOGRAFIA as:

From:

To:

Share TOPOGRAFIA.

Enter two words as shown below. If you cannot read the words, click the refresh icon.

loading

Share TOPOGRAFIA as:

Copy html code above and paste to your web page.

loading