This is not the document you are looking for? Use the search form below to find more!

Report home > Technology

Useful CTAL_TM_001 Exam Guides

0.00 (0 votes)
Document Description
Actual CTAL_TM_001 exam study guides from Killtest can make sure you pass the exam easily.
File Details
  • Added: April, 26th 2012
  • Reads: 55
  • Downloads: 0
  • File size: 170.02kb
  • Pages: 5
  • Tags: exam, test, guides
  • content preview
Submitter
  • Username: cenyey
  • Name: cenyey
  • Documents: 386
Embed Code:

Add New Comment




Related Documents

000-956 exam guides

by: edward, 4 pages

000-956 exam guides

000-604 exam guides

by: edward, 3 pages

000-604 exam guides

000-955 exam guides

by: edward, 4 pages

000-955 exam guides

1Z0-532 exam guides

by: edward, 4 pages

1Z0-532 exam guides

000-581 exam guides

by: edward, 6 pages

000-581 exam guides

000-603 exam guides

by: edward, 3 pages

000-603 exam guides

000-G01 exam guides

by: edward, 6 pages

000-G01 exam guides

HH0-250 exam guides

by: edward, 5 pages

HH0-250 exam guides

HP0-M53 exam guides

by: edward, 4 pages

HP0-M53 exam guides

HP2-T20 exam guides

by: edward, 3 pages

HP2-T20 exam guides

Content Preview



At Killtest, people can get all the required
exam information of IT certification test for
them to get certified easily. Killtest provides
many pop certifications, such as IBM, Oracle,
HP, and so on. A lot of new exams are available
at Killtest, such as JN0-314, OA0-002,
SPS-202, and so on.


The safer , easier way to help you pass any IT exams.
Exam : CTAL-TM-001
Title
: I
S
T
QB Certified Tester
Advanced Level - Test
Manager
Version : Demo
1 / 4

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
1.You are about to release a test progress report to a senior manager, who is not a test specialist. Which
of the following topics should NOT be included in the test progress report? 1 credit
A. Product risks which have been mitigated and those which are outstanding.
B. Recommendations for taking controlling actions
C. Status compared against the started exit criteria
D. Detailed overview of the risk-based test approach being used to ensure the exit criteria to be achieved
Answer: D
2.Explain how the above mentioned report may differ from a report that you produce for the project
manager, who is a test specialist Select TWO items from the following options that can be used to report
to the project manager and would not be included in a report to senior management. 1 credit
A. Show details on effort spent
B. List of all outstanding defects with their priority and severity
C. Give product risk status
D. Show trend analysis
E. State recommendations for release
Answer: A,B
3.Consider the typical objectives of testing. Which of the following metrics can be used to measure the
effectiveness of the testing process in achieving one of those objectives? 1 credit
A. Average number of days between defect discovery and resolution
B. Percentage of requirements covered
C. Lines of code written per developer per day
D. Percentage of test effort spent on regression testing
Answer: B
4.You have been given responsibility for the non-functional testing of a safety-critical monitoring &
diagnostics package in the medical area. Which of the following would you least expect to see addressed
in the test plan? 1 credit
A. Availability
B. Safety
C. Portability
D. Reliability
Answer: C
5.Since the system is in the medical domain and therefore in the safety critical area, testing needs to be
rigorous and evidence is required that the system has been adequately tested. Identify THREE measures
that would typically be part of the test approach in this domain and which are not always applicable in
other domains! 1 credit
A. High level of documentation
B. Failure Mode and Effect Analysis (FMEA) sessions
C. Traceability to requirements
D. Non-functional testing
E. Master test planning
2 / 4

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
F. Test design techniques
G. Reviews
Answer: A,B,C
6.A test log is one of the documents that need to be produced in this domain in order to provide evidence
of testing. However, the level of detail of test logs can vary. Which of the following is NOT an influencing
factor for the level of detail of the test logs being produced? 1 credit
A. Level of test execution automation
B. Test level
C. Regulatory requirements
D. Experience level of testers
Answer: D
7.Considerable attention will be given in this project to defining exit criteria and on reporting back on their
status. Which combination of TWO exit criteria from the list would be best to use? 1 credit
I. Total number of defects found
II. Percentage of test cases executed
III. Total test effort planned versus total actual test effort spent
IV. Defect trend (number of defects found per test run over time
A. (i) and (ii)
B. (i) and (iv)
C. (ii) and (iii)
D. (ii) and (iv)
Answer: D
8.Identify the THREE types of formal peer reviews that can be recognized. 1 credit
A. Inspection
B. Management review
C. Walkthrough
D. Audit
E. Technical review
F. Informal review
G. Assessment
Answer: A,C,E
9.As part of the improvement program, the organization is also looking at tool support. Which type of tool
could be used to ensure higher quality of the code to be reviewed? 1 credit
A. Review tool
B. Test execution tool
C. Static analysis tool
D. Test design tool
Answer: C
10.What is the main reason why reviews are especially beneficial in the above-mentioned scenario? 2
3 / 4

The safer , easier way to help you pass any IT exams.
credits
A. They ensure a common understanding of the product.
B. They find defects early.
C. They enhance project communication.
D. They can be performed without exercising the code.
Answer: D
4 / 4

Download
Useful CTAL_TM_001 Exam Guides

 

 

Your download will begin in a moment.
If it doesn't, click here to try again.

Share Useful CTAL_TM_001 Exam Guides to:

Insert your wordpress URL:

example:

http://myblog.wordpress.com/
or
http://myblog.com/

Share Useful CTAL_TM_001 Exam Guides as:

From:

To:

Share Useful CTAL_TM_001 Exam Guides.

Enter two words as shown below. If you cannot read the words, click the refresh icon.

loading

Share Useful CTAL_TM_001 Exam Guides as:

Copy html code above and paste to your web page.

loading